Resultaten voor sonja bakker asperge

Groene asperge en zeebaars | VTM Koken

https://koken.vtm.be/coupe-soleil/recept/groene-asperge-en-zeebaars

... Groene asperge en zeebaars - Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ze daarna in een grillpan. Kook ondertussen ook de kopjes gaar. Snij de zeebaars in 2, kruid met peper en zout en grill kort krokant in olijfolie. ...

Vurig voorspel van asperge en zeebaars | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vurig-voorspel-van-asperge-en-zeebaars

... Vurig voorspel van asperge en zeebaars - Bak de panko goud bruin in ruim olijfolie, voeg op het laatste fijn gesneden koriander toe en laat uitlekken op keukenpapier. Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ...

Recepten - Kleurrijk slaatje van witte asperge met scampi's

http://www.lekkervanbijons.be/recept/kleurrijk-slaatje-van-witte-asperge-met-scampis

... Bereidingswijze Was de sla en zwier hem droog. Neem een groot chefmes en sisileer (dunne sneetjes) de sla en dresseer op een vierkant wit bord. Schil de asperges en snij deze in schuine schijven van 2 à 3 mm dik. Smelt goede melkerijboter in de pan (zacht vuurtje) ...

Asperges Espuma

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/asperges-espuma.html

... Asperges Espuma Asperges zijn weer volop verkrijgbaar. Door het warme voorseizoen zijn de asperges er erg vroeg bij dit jaar. Al diverse malen dit voorjaar stonden deze groenten op tafel in de keuken van Johanna. In diverse varianten met steeds een andere begeleiding.Zo ...

Asperge Tompouce met Ham recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/asperge-tompouce-met-ham/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten2 plakje Bladerdeeg 1 stuk Ei 6 stuk Asperge Wit4 plakje Beenham 4 eetlepel Hollandaise Saus  Dit recept is geschreven voor 2 porties. Deze asperge tompouce met ham heeft echt alles. Een lekker ...

Aan tafel met Tanja: Lekker stoofpotje: boeuf en daube

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/11/lekker-stoofpotje-boeuf-en-daube.html

... Lekker stoofpotje: boeuf en daube Gelukkig was er ook nog wat anders te eten dan het mislukt experiment. En grieperig of niet, dit kan ik altijd wel eten. Alleen al de geur in huis doet me trek krijgen. Vroeger gebruikte ik magere runderlappen en die waren gewoon goed. ...

Gekookte asperge met citroenbotersaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gekookte-asperge-met-citroenbotersaus

... Gekookte asperge met citroenbotersaus - Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht maar toch nog enigszins knapperig zijn. Giet de asperges af en spoel ze even onder koud water, dep ze daarna droog ...

Groene asperge quiche - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/groene-asperge-quiche/

... Groene asperge quiche Een echte lentequiche: met groene asperges. Deze quiche kun je prima serveren tijdens de paasbrunch of gewoon als diner. Gebruik vooral kruiden en kaas die je lekker vindt, dus experimenteer er zeker mee! Instructies Verwarm de oven voor op 200 ...

Zeewolf met groene asperge en mousselinesaus van witbier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeewolf-met-groene-asperge-en-mousselinesaus-van-witbier

... Zeewolf met groene asperge en mousselinesaus van witbier - Zeewolf met groene asperge en mousselinesaus van witbier - Stoom de zeewolffilets gaar in een stoomoven op 100°C gedurende 5 minuten. Heb je geen stoomoven leg de visfilets dan op een bakplaat onder alu ...

Cannelloni van ham en mozzarella met pasta in tomatensaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-van-ham-en-mozzarella-met-pasta-in-tomatensaus

... Cannelloni van ham en mozzarella met pasta in tomatensaus - Kook de pasta beetgaar. Schil de asperges, verwijder het achterste gedeelte en snijd ze in tweeën. Stoom ze 2 minuten op 100 graden tot ze halfgaar zijn. Schik een sneetje Ganda Ham op je plank, leg er enkele ...