Resultaten voor sojabonen invriezen

Jeroen Meus - Soep van bouchot mosselen met miso en zeekraal - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soep-van-bouchot-mosselen-met-miso-en-zeekraal

... en voeg een flinke snuif peper toe.Voeg de sake toe en zet het deksel op de pot. Schud de mosselen regelmatig op.Laat de sojabonen en zeekraal kort garen in een kom met kokend water.Giet de mosselen af wanneer ze gaar zijn en vang het vocht op in een kommetje.Haal de mosselen uit de schelpjes.Verwarm het mosselvocht opnieuw. Voeg de boter, een scheutje room en de miso toe. Breng op smaak met flink wat peper.Zet de mixer erin en meng alles tot een schuimige soep.Doe de mosseltjes terug in de soep en voeg ook de sojabonen en zeekraal toe.Serveer de soep met garnituur in een kommetje. Smakelijk! ...

Jeroen Meus - Tataki van zalm met sobanoedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-zalm-met-sobanoedels

... deze Oosterse knaller!  - Snijd het onderste topje van de bimi en zet ze in kokend water met bicarbonaat. Doe er ook de sojabonen bij en laat nog 2 minuten koken. Snijd ⅓ van de daikon en ⅓ van een komkommer. Schil de wortel en de daikon. Snijd de groenten in dunne plakjes met een mandoline. Zet intussen een andere pot water op het vuur.Giet de bimi en sojab ...

Jeroen Meus - Tataki van zalm met sobanoedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-zalm-met-sobanoedels

... deze Oosterse knaller!  - Snijd het onderste topje van de bimi en zet ze in kokend water met bicarbonaat. Doe er ook de sojabonen bij en laat nog 2 minuten koken. Snijd ⅓ van de daikon en ⅓ van een komkommer. Schil de wortel en de daikon. Snijd de groenten in dunne plakjes met een mandoline. Zet intussen een andere pot water op het vuur.Giet de bimi en sojab ...

Tonijn op 3 wijzen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/tonijn-op-3-wijzen

... Tonijn op 3 wijzen - Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, afkruiden met peper en zout. De tonijn snijden, en verder afkruiden met limoensap & rasp + olijfolie. Tartaar van tonijn: De zijstukken ...

Curry in a hurry van Nigella Lawson - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/curry/curry/nigella-lawson-curry-hurry

... ntreerde kippenbouillon of bouillonblokjes voor 500 ml water 1 eetlepel vissaus (nam pla) 200 g doperwtjes uit de diepvries 200 g sojabonen uit de diepvries 150 g haricots verts uit de diepvries 3 eetlepels verse koriander, fijngehakt Bereiden Verhit de wokolie in een grote pan met een goed passend deksel. Roerbak de lente-uitjes een minuut of twee en doe er dan de currypasta bij.Leg de repen kip in de pan en houd ze 2 minuten in beweging voordat je de kokosmelk, de bouillon - dus het water plus de concentreerde bouillon of het bouillonblokje - en de vissaus in de pan giet. Doe er vervolgens ook de bevroren erwten en sojabonen in.Laat de curry 10 minuten sud ...

Warme pastasalade met bonen

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/583/warme-pastasalade-met-bonen

... in stukjes. Snij de uien in ringen. Halveer de cocktailtomaatjes. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de sojabonen toe en laat ze mee koken. Giet af en hou ¼ kopje van het kookwater aan de kant. Meng ui, schil en courgette in een pan en bak ze gedurende 2 à 3 minuten al roerend. Voeg het beetje kookwater van de pasta, de zure room en de groentebouillon toe en laat kort inkoken. Meng ...

Groentebouillon

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/groentebouillon

... Groentebouillon - Groentebuillon maken is de eerste stap in heel wat lekkere gerechten. Denk aan groentesoep, risotto of een stoofpotje van groenten. Handig: je kan groentebouillon invriezen voor later gebruik.  - Breng het water in een grote kookpot aan de kook en ...

Margarita ijsjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/margarita-ijsjes

... Margarita ijsjes - Alles mengen en in de vormpjes gieten. Laat minstens 6-8 uur invriezen. Ingrediënten 250 ml vers limoensap 120 ml suikersiroop 80 ml cointreau 80 ml tequila materiaal ijsvormpjes stokjes ...

Aardbei yoghurtijsjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aardbei-yoghurtijsjes

... Aardbei yoghurtijsjes - Doe alle ingrediënten in een blender en mix goed. Giet in ijslollyvormpjes en laat minstens 4 uur invriezen. Ingrediënten 250 gr aardbeien 200 gr Griekse yoghurt 1 zakje vanillesuiker 2 el suiker ...

Gembershotje

https://www.prinsessenboontjes.be/post/gembershotje

... Gembershotje An apple a day, keep the doctor away. Zeker als er nog eens citroen en gember wordt aan toegevoegd. Instant vitamientjes. Ingrediënten:Bereidingswijze:Was en snij een gember van ongeveer 40/50g met schil in fijne stukjes.Pers 2 citroenen uit (80 / 90 ml sap).Doe ...