Resultaten voor soeprecepten

Geroosterde tomatensoep met pesto - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-tomatensoep-pesto/

... ixer. Roer 3 el pesto door de soep en pureer opnieuw. Serveer de soep met een extra beetje pesto als topping. Op zoek naar andere soeprecepten? Je vind op onze website nog veel meer soeprecepten! ...

Wortel gember soep » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/wortel-gember-soep/

... Kan je ooit genoeg soeprecepten hebben? Ik denk in ieder geval van niet! Nu het koude weer eindelijk de zon heeft verjaagd, is er niets zo heerlijk als een kommetje boordevol groenten om je van binnen uit op te warmen. Vandaag daarom ook deze heerlijke wortelgembersoep met ...

Jeroen Meus - Preisoep met brandadeballetjes van kabeljauw - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/preisoep-met-brandadeballetjes-van-kabeljauw

... na een lange werkdag of na een fikse winterwandeling door het bos, kortom dit kan je elke dag eten. Jeroen heeft al veel soeprecepten, maar deze keer maakt hij er balletjes van kabeljauw bij. Toch weer eens iets anders! - Spoel 2 frietaardappelen en leg ze op een laagje grof zout in een ovenschaal. Schuif de ovenschaal in de oven en ...

Romige snelle pastinaaksoep met brioche toast - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/romige-pastinaaksoep-brioche-toast/

... is het Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven met dit jaar het toepasselijke thema voor een foodblogger: 'hungry for design'. Meer soeprecepten vind je hier. Instructies Verwarm de oven voor op 200 C. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Snijd de pastinaak in grove stukken. Snijd ook de sjalot en de knoflook in grove stukken. Doe de pastinaak, sjalot, knoflook, laurierblaadjes en bouillon in de pan. Breng aan de kook en laat 10 minuten koken. Snijd intussen de brioche in dunne plakjes. Leg op de bakplaat en bak circa 3 minuten. Roer door de boter 1 teentje uitgeperste knoflook, grof zeezout, blauwe spirulina en gedroogde bieslook. Haal de laurierblaadjes uit de pan en pureer met staafmixer of blender tot een gladde soep. Giet de (plantaardige) room bij de soep en roer Garneer met toppings naar keuze (zie de tip hieronder) en serveer de briochetoast met de blauwe kruidenboter. Tip: garneer de soep met pompoenpitten, cress, eetbare bloemen en een scheutje room. Rooster pastinaaklinten 3 minuten op 190 C voor een extra touch. Advertorial - i.s.m. Dutch Design Week ...