Resultaten voor smeltkaas

Varkensfilet met een romig korstje - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensfilet/varkensfilet-romig-korstje

... arkensfilets, in 3 cm dikke plakken 50 g bacon, in plakjes 2 eetlepels scherpe mosterd 20 g boter 100 ml crème fraîche 50 g smeltkaas 200 ml slagroom 2 uien, gesnipperd 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt 2 eetlepels ingelegde groene peperkorrels Bereiden Omwikkel de randen van de plakken varkensfilet met bacon. Bestrooi de plakken met zout en peper, bestrijk met mosterd en braad ze in de boter in een braadpan aan beide kanten even aan. Roer de crème fraîche, smeltkaas en slagroom glad e ...

Jeroen Meus - Aardappelsoep met smeltkaas en hamblokjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aardappelsoep-met-smeltkaas-en-hamblokjes

... Aardappelsoep met smeltkaas en hamblokjes - Deze romige aardappelsoep met hamblokjes is een traktatie voor de hele familie. Maak dus net als Jeroen een grote pot soep van zo'n 7 liter klaar. Dat kost niet meer tijd dan een beetje soep en je kunt het teveel gemakkelijk ...

Gegratineerde spruitjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/gegratineerde-spruitjes

... raten Ingrediënten 750 g schoongemaakte spruitjes 250 g tomaten, in stukjes 250 ml groentebouillon (van een tablet) 150 g kruidensmeltkaas nootmuskaat 100 g jong belegen kaas, geraspt Bereiden Kook de spruitjes in water met zout beetgaar en giet af. Schep de spruitjes met de tomaat in een platte ovenschaal en roer door. Los de smeltkaas in de warme bouillon op. Breng met peper en nootmuskaat op smaak en schenk over de groente. Bestrooi met kaas en gratineer de spruit ...

Aubergine halloumi - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/aubergine/aubergine-halloumi

... chten waardering7.5obv 8 waarderingen AmuseVegetarischMediterraan Ingrediënten 1 aubergine, in plakjes 1 pakje halloumi (Griekse smeltkaas), in plakjes ½ bosje peterselie, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt sap van 1 citroen 100 ml olijfolie Bereiden Verhit een grillpan en gril hierin de aubergine en de halloumi aan beide zijden.Meng ...

Crostini met tomaat, ham en courgette - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/crostini/crostini-tomaat-ham-courgette

... as 3 plakken prosciutto, waarvan 1 zeer fijn gesneden 1 theelepel mosterd ½ courgette, in plakjes 10 plakjes fontina of andere smeltkaas 5 ansjovisfilets, in de lengte doormidden gesneden Bereiden Wrijf de geroosterde plakjes stokbrood in met de gehalveerde knoflook. Besprenkel ze vervolgens met olijfolie en een beetje zout.Beleg 10 crostini met enkele blaadjes rucola. Leg daarop een plakje tomaat en garneer met wat pesto.Meng de roomkaas met de fijngehakte prosciutto en mosterd en besmeer 10 crostini met dit mengsel. Snijd de twee hele plakken ham in 10 dunne repen, rol ...

Sas Kookt!: Gevulde portobello's

http://saskookt.blogspot.be/2012/03/gevulde-portobellos.html

... tjes look 1 eetlepel verse dragon (fijngehakt) 3 el fijngehakte basilicum 50 g parmezaan 8 plakjes tallegio (heerlijke Italiaanse smeltkaas, te koop bij Delhaize of de kaaswinkel) peper en zout olijfolie Snij de steeltjes van de portobello's. Neem een ovenplaat en bekleed ze met bakpapier. Zet hierop de champignons met de bolle kant naar beneden. Kruid ze met peper en zout en besprenkel ze met olijfolie. Zet ze 15 minuutjes in een voorverwarmde oven op 180°. Hak ondertussen de selder en de ui heel fijn. Doe wat olijfolie in een pannetje en fruit hierin traag de selder en ui. Hak de tomaten fijn en ook de look en doe dit na 6 minuutjes bij de ui en selder. Laat nog eens 3 minuutjes traag meestoven. Zet het vuur af en laat afkoelen. Haal na 15 minuutjes de champignons uit de oven. Meng de dragon ...

Risotto met gorgonzola en hazelnoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/risotto/risotto-gorgonzola-hazelnoten

... ne plakjes peer bij deze risotto. Om de smaak iets zachter te maken kun je de helft van de gorgonzola vervangen door fontina (een smeltkaas). KookboekHet recept 'Risotto met gorgonzola en hazelnoten' is afkomstig uit het kookboek... Rijst & risottoAude de Galard & Leslie GogoisOntdek hoe lekker rijst- en risottogerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel... lees verder© Inmerc. ...