Resultaten voor slagroom isi whip
Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Coupe Ferrier
http://www.receptjes.be/recept_coupe_ferrier.html
... Coupe Ferrier Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gr. vanille-ijs - 1 mandarijntje - 2 bananen - 1 dl advocaat - 2 dl slagroom - 1 dl creme de cacao - 20 gr. chocoladeschaafsel - 50 gr. suikerBereidingswijze Schil de bananen, snijd ze in dunne plakjes, besprenkel ze met ...
Chocolademousse met marasquintoets | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/chocolademousse-met-marasquintoets
... van de suiker zeer goed op tot je een wit schuimige massa hebt. Klop de eiwitten op met de rest van de suiker tot pieken. Klop de slagroom half op. Voeg de eigelen toe aan de chocolade en vervolgens 2 el van het sap van de marasquino kersen. Dan de slagroom en als laatste het eiwit er voorzichtig onder roeren. Laat dit wat opstijven in de koelkast en werk af met wat kersen en witte chocolade schilfers. In ...
Slagroomtoetje met koffielikeur en mokkaschuim - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/slagroomtoetje-koffielikeur-mokkaschuim
... min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 250 ml slagroom 200 g lichte basterdsuiker 4 glaasjes koffielikeur 200 g mokkaschuim (supermarkt of warme bakker) Bereiden Meng in een kom de koude slagroom, de suiker en de likeur en klop de slagroom met ee ...
Recept voor Trio van notenmousses | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/trio-van-notenmousses/
... 0 g Solo in Wikkel Toevoegen 50 g chocolade naar keuze Toevoegen Bereidingswijze Klop de room met de suiker op tot slagroom. Verdeel de slagroom over drie kommen. Meng in de eerste kom de slagroom met de geraspte kokosnoot, in de tweede kom de slagroom met de pindakaas en in de derde kom de slagroom met de geraspte hazelnoot. Laat de chocolade au bain-marie smelten met de Solo. Meng dit door de slagroom met geraspte hazelnoot. Laat de 3 mousses een uurtje opstijven in de koelkast.Verdeel ze voor het serveren in glaasjes, met 3 laagjes van licht naar donker. Werk af met nog ...
Paaseitjes merveilleux | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/paaseitjes-merveilleux
... Paaseitjes merveilleux - Schil en ontpit de mango en snijd in blokjes. Mix de mango met de Griekse yoghurt. Klop de slagroom stijf met de bloemsuiker. Klop met een deegrol de meringues in duizend stukjes. Snij met een mes het hoedje van de eieren. Leg een bodempje van ...
Receptjes.be - Recepten - Basisrecepten - Chantilly Slagroom
http://www.receptjes.be/recept_chantilly_slagroom.html
... voorzichtig toevoegen van de suikers. Klop niet verder als de room stevig is, om schiften te voorkomen. Roer de eiwitten onder de slagroom zonder nog te kloppen. ...
Aardbeien trifle - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/trifle/aardbeien-trifle
... g vet 35 g koolhydraten Ingrediënten 1 plak cake, in blokjes 2 eetlepels aardbeienlikeur 150 g aardbeien, gehalveerd 5 eetlepels slagroom ½ eetlepel suiker 200 ml aardbeienvla Bereiden Besprenkel de cakeblokjes met de likeur. Verdeel de cake en de helft van de aardbeien over twee glazen schaaltjes. Klop de slagroom met de suiker stijf. Verdeel eerst de vla en dan de slagroom over de schaaltjes. Zet de rest van de aardbeien in de slagroom. Het recept ' ...
Jeroen Meus - Shake is mich dat - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/shake-is-mich-dat
... Shake is mich dat - Een shake met alles erop en eraan: roomijs, bananen, chocoladesaus, koekjes, slagroom … Niet voor elke dag, maar geweldig lekker voor een keer! - Verwarm een klein beetje van de melk in een steelpan. Breek er de chocolade in en roer tot een gladde ...
Receptjes.be - Recepten - Cocktails en Dranken - Kaneelkoffie
http://www.receptjes.be/recept_kaneelkoffie.html
... Kaneelkoffie Ingredienten - Koffie - Kaneel - 1 toefje slagroom - chocoladeschilfertjesBereidingswijze Zet koffie op de gebruikelijke manier, maar voeg aan de gemalen koffie naar smaak kaneelpoeder toe. Garneer met stijfgeklopte slagroom en een weinig chocoladeschilfers. ...
https://koken.vtm.be/recept/pannenkoekentaart
... grediënten voor de chocoladesaus onder, en laat minstens een uur afkoelen in de koelkast, zodat de chocoladesaus indikt. Klop de slagroom mooi stevig op met de poedersuiker. Bak de pannenkoeken. Bestrijk de pannenkoeken met slagroom, en leg ze op mekaar. Overgiet met de chocoladesaus en werk af met Maltesers. Snij in spieën met een scherp ...