Resultaten voor slaatje met asperges en scampi

Slaatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/loempia-met-scampi-en-zoetzuur-sausje

... laatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje - Deze miniloempia's maak je in 1-2-3. Snel klaar, als hapje of in een slaatje, het kan allemaal. Rol de gekruide scampi in de velletjes en kleef ze dicht met het eigeel. Bak ze kort aan in de frituurpan op 180 ...

Slaatje van rode kool met krokante scampi | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/slaatje-van-rode-kool-met-krokante-scampi

... slaatje van rode kool met krokante scampi - Snijd de appel in blokjes. Snijd de kool zeer fijn. Meng de olie met azijn, citroensap, honing en de room. Rol de scampi met wat bloedworst in de gandaham en daarna in brikdeeg. Kleef dicht met eigeel. Frituur de scampi. Meng ...

Tagliatelle met scampi in een pesto van asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tagliatelle-met-scampi-in-een-pesto-van-asperges

... Tagliatelle met scampi in een pesto van asperges - Was en schil (eventueel) de asperges en snijd ze in stukjes. Bewaar 2 asperges rauw voor de afwerking. Kook de asperges gaar en bewaar het kookvocht. Fruit de fijngesnipperde sjalot in olijfolie en voeg de gekookte asperges ...

Hapje: Scampi in bladerdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hapje-scampi-in-bladerdeeg

... - Nog op zoek naar een lekker hapje? Serveer deze scampi met een pittig dipsausje. Zoek je nog een lichte lunch? Maak een lekker slaatje en werk af met de scampi! Smakelijk! Pel de scampi en laat het staartje eraan. Kruid ze met peper en zout. Bebloem het aanrecht en rol het bladerdeeg uit. Ro ...

Slaatje van asperges met zeebaars | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/slaatje-van-asperges-met-zeebaars

... slaatje van asperges met zeebaars - Schil en snijd de asperges met de dunschiller in lange slierten. Pocheer ze gedurende 1 minuut en spoel ze onder koud water. Ontvel en ontpit de tomaat en snijd deze in blokjes. Wrijf de pitten door een zeef en bewaar het sap. Meng ...

Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges

... Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges - Snijd de scampi, de raketsla, de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella in stukjes. Meng alles door mekaar en kruid met peper en zout. Leg het lasagneblaadje voor je en schik er 2 soeplepels van het mengsel ...

Slaatje met asperges, peer en lauwwarme brie

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/552/slaatje-met-asperges-peer-en-lauwwarme-brie

... slaatje met asperges, peer en lauwwarme brie - Een slaatje op z'n Frans - Schil de asperges en kook ze in 8 minuten gaar in ruim genoeg, kokend water. Laat uitlekken. Spoel en droog de sla. Snij de peren in plakjes. Verwarm de oven voor op 180°C, olie ...

Salade met penne en scampi’s

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/358/salade-met-penne-en-scampis

... Salade ...

Recepten - Kleurrijk slaatje van witte asperge met scampi's

http://www.lekkervanbijons.be/recept/kleurrijk-slaatje-van-witte-asperge-met-scampis

... Bereidingswijze Was de sla en zwier hem droog. Neem een groot chefmes en sisileer (dunne sneetjes) de sla en dresseer op een vierkant wit bord. Schil de asperges en snij deze in schuine schijven van 2 à 3 mm dik. Smelt goede melkerijboter in de pan (zacht vuurtje) en ...

Recept voor Brochette met scampi, knoflookboter en citroen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/brochette-met-scampi-knoflookboter-en-citroen/

... iden: peterselie, bieslook, basilicum Toevoegen 1 citroen Toevoegen 2 teentjes knoflook, fijngehakt Toevoegen 1 slaatje en dressing per persoon Toevoegen Bereidingswijze Verkruimel het bouillonblokje in de olijfolie. Verwijder het darmkanaal uit de scampi en spies de scampi op de brochetten. Strijk ze in met het olijfoliemengsel. Verwarm een pan zonder vetstof en bak de brochetten op hoog vuur, draai ze om, haal uit de pan en hou ze warm. Voeg de knoflook toe en laat kort fruiten, voeg dan de boter toe en laat smelten, pers er het sap van een halve citr ...