Resultaten voor sinaasappel confituur piet huizentruit

Carré confituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur

... Carré confituur - Verwarm de oven voor op 180 C Smeer de confituur er rijkelijk op uit, maar blijf 1 cm van de randen. Snij repen af van het overschot van het bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. Rol het ...

Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vijgenconfituur-met-sinaasappel-en-pijnboompitten

... Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten - Snijd de vijgen in stukjes. Doe de stukjes vijg, de citroenrasp, het citroensap en het sinaasappelsap samen in een ruime kookpot. Breng aan de kook en laat 5 minuten afgedekt sudderen. Neem de kookpot van het vuur en voeg ...

Pompoenconfituur

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pompoenconfituur

... ompoen hoef je niet te schillen). Voeg de stukken toe aan een confituurpot of grote kookpot.Voeg de suiker en het sap van de sinaasappel toe. Laat opkoken. Na 20 minuten is de confituur klaar.Giet de confituur in schoongemaakte bokalen sluit af en keer de bokaal om. (langere bewaartijd). Garneer met een schijfje sinaasappel.Voor de liefhebbers van gember: voeg bij het pompoenvlees een beetje gemberrasp toe. Pompoenen kwamen voeger enkel en ...

Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/rabarberconfituur-met-rozemarijn-en-sinaasappel

... ijngehakte rozemarijn en het citroensap in een wijde kookpot en meng alles goed onder elkaar. Breng zachtjes aan de kook. Voeg de sinaasappelrasp toe. Laat 4 min (niet langer!) doorkoken. Voorzie een proper, glazen pot, gevuld met warm water. Giet het water weg en vul deze met de nog warme confituur. Doe het dekseltje op de pot, keer om en laat de confituur zo afkoelen. voor ...

Rabarberconfituur | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/rabarberconfituur

... ijngehakte rozemarijn en het citroensap in een wijde kookpot en meng alles goed onder elkaar. Breng zachtjes aan de kook. Voeg de sinaasappelrasp toe. Laat 4 min (niet langer!) doorkoken. Voorzie een proper, glazen pot, gevuld met warm water. Giet het water weg en vul deze met de nog warme confituur. Doe het dekseltje op de pot, keer om en laat de confituur zo afkoelen. Ingrediënten 1 ...

Pruimenconfituur met gember en stevia | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pruimenconfituur-met-gember-en-stevia

... llijk af met een deksel, keer het om en laat afkoelen. Ingrediënten 300 g pruimen (zonder vel, zonder pit) ½ kl gember (vers) 1 sinaasappel (sap) 6 g Pec Plus 75 g Pura Via Stevia (kristalkorrels) ...

Orange Glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/orange-glace

... Orange Glacé - Klop de eigelen en de suiker wit. Warm de melk op en snijd van 1 sinaasappel de zeste fijn en kook op in water om de bitterheid weg te krijgen. Spoel onder water. Giet er het sap van 3 sinaasappels bij en voeg ook de pulp van 1 sinaasappel toe. Laat voor de ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd even ...

Notenconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/notenconfituur

... Notenconfituur - Neem de noten en hak ze fijn met een mes. Kook de gedroogde noten één maal in water op om de bitterheid weg te werken. Giet het water weg en spoel de noten met koud water. Kook ze dan een tweede maal in de melk samen met de geleisuiker, om ze zacht te maken. ...

Kattentongen met gekonfijte sinaasappel en pistachenootjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kattentongen-met-gekonfijte-sinaasappel-en-pistachenootjes

... Kattentongen met gekonfijte sinaasappel en pistachenootjes By: Petra Vandewouer Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: gekonfijte sinaasappel Directions: 1. Meng de boter met de poedersuiker. Voeg de losgeklopte eiwitten ...