Resultaten voor schuimpjes jeroen meus

Aardbeien Schuimpjes recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/aardbeien-schuimpjes/

... 2 stuk Eiwitten 2 eetlepel Poedersuiker 1 snufje Kleurstof (rood) Dit recept is geschreven voor 48 porties. Deze aardbeien schuimpjes zitten vol met smaak. Wanneer je deze schuimpjes eet, proef je gelijk al de aardbeien. Heerlijk om uit te delen of om gewoon alles voor jezelf te houden. Voorbereiding Verwarm de oven voor op 100 graden. Zorg dat alle kommetjes die in aanraking komen met het eiwit goed vetvrij zijn gemaakt. Dit kan door middel ...

Recept voor citroentaart met schuimpjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/citroentaart-met-schuimpjes

... n. Giet de citroencrème op de taartbodem tot aan de rand van de vorm. Laat de taart een uurtje opstijven in de koelkast. maak de schuimpjes: Verhit het water met 140 g suiker tot 119-121°C. Klop ondertussen het eiwit in een keukenrobot op tot een schuimige massa en voeg er geleidelijk de suiker aan toe. Giet het hete suikerwater in een straaltje bij de draaiende eiwitten en klop verder koud tot een stevige, glanzende massa. werk af: Vul een spuitzak met de eiwitmassa en spuit mooie dopjes op de taart. Brand de dopjes bruin met een brander. Decoreer de taart met zeste van limoen en citroen en muntblaadjes. Ingrediënten voor het deeg: 250 gzachte boter 125 gpoedersuiker 250 gbloem 20 geidooier (1 stuk) 1 snuifje zout 1 citroen, de geraspte schil voor de citroencrème: 175 gcitroensap 25 gboter 1 takje munt, de blaadjes 50 grietsuiker 35 gkristalsuiker 275 geieren (5 stuks) 10 gpuddingpoeder 5 ggeweekte gelatine 20 grum 100 gwitte chocolade voor de schuimpjes: 35 gwater 140 + 60 gkristalsuiker 100 geiwit voor de afwerking: citroen- en limoenzeste - muntblaadjes extra: bakpapier - steentjes of gedroogde erwten om blind te bakken - taartvorm van 18 cm doorsnede - deegroller - brander ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je ...

Jeroen Meus - Mayonaise voor 300 man - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise-voor-300-man

... Mayonaise voor 300 man - Zelf mayonaise maken is een koud kunstje. Mayonaise maken voor 300 man is niet veel moeilijker. jeroen kruipt in de grootkeuken en gaat aan de slag met 20 eieren. Serveer deze klassieke saus met die andere Vlaamse klassieker: stoofvlees-friet! - ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten onder ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en veelzijdige ...