Resultaten voor schouderkarbonade sous vide

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html

...  Foto Cathy Van de Moortele Mijn favoriete stukje van het varken. Ik heb een topslager in mijn buurt, die perfecte varkenshaasjes verkoopt: helemaal schoon en opgekuist, zonder vliezen of stukken vet. Zo heb ik ze het liefst: alleen maar door en door mals vlees.Ook al heb ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html

...  Foto Cathy Van de Moortele Mijn favoriete stukje van het varken. Ik heb een topslager in mijn buurt, die perfecte varkenshaasjes verkoopt: helemaal schoon en opgekuist, zonder vliezen of stukken vet. Zo heb ik ze het liefst: alleen maar door en door mals vlees.Ook al heb ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van je eindproduct ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van je eindproduct ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/sous-vide-look.html

... Foto Cathy Van de Moortele Look is zoiets wat je gewoon altijd in huis moet hebben. Je kan het in zoveel gerechten gebruiken en het is nog eens goed voor je ook. Ik denk nu spontaan aan vers getoaste crostini, nog warm van de oven en dan besmeerd met gegaarde look... hemels.... ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/sous-vide-look.html

... Foto Cathy Van de Moortele Look is zoiets wat je gewoon altijd in huis moet hebben. Je kan het in zoveel gerechten gebruiken en het is nog eens goed voor je ook. Ik denk nu spontaan aan vers getoaste crostini, nog warm van de oven en dan besmeerd met gegaarde look... hemels.... ...

Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/huisbereide-vide-met-seitan-champignonsaus-lentegroenten-en-rozemarijnaardappelen

... Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen - Rozemarijnaardappelen: Kook de aardappelen tien minuten in gezouten water. Doe in een met olie ingewreven schaal. Snij de onderkant van de look, kneus de teentjes met schil. Versnipper de ro ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/02/sous-vide-eitjes-in-mason-jars.html

... Foto Cathy Van de Moortele Dit heb je echt nog nooit gegeten: de meest romige eitjes in een potje ooit. Werk ze na het garen af met gerookte zalmsnippers, bieslook, foreleitjes, krokante gebakken spek, verse kruiden, zongedroogde tomaatjes op olie, of wat je ook maar lekker vindt ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/02/sous-vide-eitjes-in-mason-jars.html

... Foto Cathy Van de Moortele Dit heb je echt nog nooit gegeten: de meest romige eitjes in een potje ooit. Werk ze na het garen af met gerookte zalmsnippers, bieslook, foreleitjes, krokante gebakken spek, verse kruiden, zongedroogde tomaatjes op olie, of wat je ook maar lekker vindt ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/geconserveerde-citroenen.html

... Foto Cathy Van de Moortele Heerlijk bij kip en vis, deze geconserveerde citroenen. Het vruchtvlees gebruik je niet, je hebt enkel de schil nodig, waar zo weinig mogelijk van het bittere wit aan zit. In dit recept maken we gebruik van de sous-videstick om de citroenen te conserveren. ...