Resultaten voor scampi met pastis en cognac en room

Scampi in kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-kreeftensaus

... scampi in kreeftensaus - Pel de scampi en haal het darmkanaal eruit. Kruid ze met peper en zout. Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Laat de pan goed warm worden en bak dan de scampi langs beide zijden. Blus met cognac en de kreeftenbisque. Voeg ook de ...

Flamberen van scampi’s | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flamberen-van-scampis

... Flamberen van scampi’s - Smelt de boter in een kleefpan. Kruid de scampi’s met peper & zout. Leg de scampi’s in de pan wanneer de boter heel heet is. Laat ze 1 min. bakken aan elke kant. Laat de sjalot en de look even meebakken. Blus alles met pastis. Steek ...

Brochette van scampi's, Sint-jakobsnootjes en spek met kruidenboter | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brochette-van-scampis-sint-jakobsnootjes-en-spek-met-kruidenboter

... Brochette van scampi's, Sint-jakobsnootjes en spek met kruidenboter - Rol de sint-jakobsschelpen en scampi's op in het spek en steek ze op een brochette. Cutter de boter met de look, peterselie, sjalot en een scheutje Pastis. Schik op aluminiumfolie en rol op tot een ...

Vissoep met witte wijn en pastis | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vissoep-met-witte-wijn-en-pastis

... aurier. Laat 1 uurtje koken. Snijd de vis in stukken van 3 op 3 cm. Kruid de vis en pocheer op het laatst in de soep samen met de scampi's. Serveer en overstrooi met de garnalen en de gehakte dille. Ingrediënten 100 gr kabeljauw 1 l visfumet ½ fles witte wijn 1 prei 3 stengels selder ½ venkel 1 ui 2 teentjes look 3 wortels tijm en laurier 2 el tomatenpuree saffraandraadjes 100 gr zalm 12 scampi 100 gr gepelde garnalen olijfolie 1 glas pastis 2 el gehakte dille ...

Scampi in roze roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus

... scampi in roze roomsaus - Warm de boter in een braadpan. Doe de scampi in de pan en kruid met peper en zout. Bak ze 1 minuut aan elke kant aan. Blus de scampi met witte wijn en water. Doe er kreeftenbouillon bij en een koffielepeltje tomatenpuree. Giet de room erbij ...

Soepje van scampi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-scampi

... Soepje van scampi - Pel de scampi en kruid ze. Snijd de groenten in brunoise (kleine blokjes). Stoof de groenten aan en bak de scampi in dezelfde pan. Blus de pan met het water. Voeg er de witte wijn, de PH Kreeftenbouillon en de room aan toe. Voeg de fijngehakte look ...

Scampi met tomatenpesto in de wok | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-met-tomatenpesto-in-de-wok

... scampi met tomatenpesto in de wok - Pel de scampi. Maal de pijnboompitten met look, olie en basilicum samen met de tomaatjes tot een pesto. Bak de scampi aan in de wok in wat olie, als ze gaar zijn, voeg er de pesto bij alsook de room en laat even opkoken. Voeg een beetje ...

Recept voor Chinese lepel met scampi op een bedje van spinazie met room | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/chinese-lepel-met-scampi-op-een-bedje-van-spinazie-met-mozzarella/

... moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 20 personen 1,5 dl melk Toevoegen 20 gepelde scampi's Toevoegen 20 chinese lepels Toevoegen 2 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 350 g spinazie met room Toevoegen 1/4 bosje kervel Toevoegen Bereidingswijze Warm de spinaz ...

Mosselen met room en pastis | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mosselen-met-room-en-pastis

... Mosselen met room en pastis - Spoel de mosselen zeer goed in koud water. Pel de ui. Snij in stukjes. Pel de look. Plet en hak of pers fijn. Was de selder. Snij de stengels overlangs in twee en daarna in blokjes. Was de tomaten en snij elk in vier. Verwijder de pitjes. ...

Scampi's in roze roomsaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus?page=1

... 3 4 4 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomatenpuree : 1 th lepel kreeftenbouillon : 1 dl witte wijn : 2 dl scampi : 24 dikke boter : een klontje room : 1 dl peterselie Directions: 1. Warm de boter in een braadpan. Doe de scampi in de pan en kruid met peper en zout. Bak ze 1 minuut aan elke kant aan. 2. Blus de scampi met witte wijn ...