Resultaten voor saus voor normandische tongfilets

Tongrolletjes met kokos en kerrie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tongrolletjes-met-kokos-en-kerrie

... de kokosmelk, het limoensap en het basilicum erdoor. Kruid met zout. Breng al roerend tegen het kookpunt. Leg de tongfilets in de saus en laat ongeveer 2 minuten pocheren. Schep de tongfilets met de saus op de borden en serveer met de rijst of de mie. Ingrediënten 800 gr tongfilets 250 gr rijst of mie 1 bosje lente-ui ½ rood pepertje 1 teentje knoflook 1 el zonnebloemolie 2 th lepels mild kerriepoeder 2 dl dikke kokosmelk sap van 1 limoen 1 th lepel gedroogde basilicum peper en zout ...

Tongfilets met scampi op een bedje van champignonpuree | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tongfilets-met-scampi-op-een-bedje-van-champignonpuree

... tongfilets met scampi op een bedje van champignonpuree - Leg de tongfilets met de buitenzijde van de filet op je werkplank en druk ze een beetje plat met een paletje. Leg er een stukje scampi in en rol de tongfilet op. Bak de tongfilets lichtjes aan in de boter en ...

Tongrolletjes met kokos en kerrie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-kokos-kerrie

... de kokosmelk, het limoensap en het basilicum erdoor. Kruid met zout. Breng al roerend tegen het kookpunt. Leg de tongfilets in de saus en laat ongeveer 2 minuten pocheren.Schep de tongfilets met de saus op de borden en serveer met de rijst of de mie. KookboekHet recept 'Tongrolletjes met kokos en kerrie' is afkomstig uit het kookboek... Vis in 30 minutendiverse auteursMet vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Dat blijkt ten overvloede uit 'Vis in 30 minuten'. Er is keuze uit talloze soorten bovendien kunnen ze... lees verder© Standaard Uitgeverij. ...

Recept voor Kip op normandische wijze | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kip-op-normandische-wijze/

... est van de Solo gaar en voeg er op het einde de gestoofde sjalotten en champignons, de cognac en de room bij. Roer tot een gladde saus. Dien op met tagliatelle. *Tip: De cognac kunt u vervangen door cider. Geniet van Kip op normandische wijze ...

Normandische appeltaart

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/normandische-appeltaart

... normandische appeltaart - normandische appeltaart is een romige taart met calvados. Ideaal als afsluiter van een feestmaal, maar ook gewoon lekker als vieruurtje. - Schil de appels en verwijder het klokhuis. Hak 1/3 deel grof en kook dit met 25 g suiker het citroensap ...

Recepten - Geroosterde tong met Romanesco-bloemkool

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Geroosterde_tong_met_Romanesco-bloemkool

... Bereidingswijze Fileer de tongen. Verdeel de Romanesco in roosjes en blancheer ze in ruim gezouten water. Ontvel en ontpit de tomaten. Snij in kleine blokjes. Versnipper de basilicumblaadjes. Haal de tongfilets door olijfolie en rooster ze op een matig vuur, breng ...

Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/romig-soepje-van-venusschelpen-tongfilets-en-selder-met-sherry

... e. Laat inkoken. Voeg de room toe. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de peterselie. Snij fijn. Pocheer de tongreepjes in de saus. Voeg de venusschelpen toe. Breng op smaak met een scheutje sherry. Laat kort opkoken. Voeg de tomaten en peterselie toe.  Serveer in een diep bord. Ingrediënten 4 tongfilets 1 sjalot 400 g venusschelpen ½ selder 200 ml room 4 tomaten 2 tenen look 1 scheut sherry 1 scheut witte wijn 200 ml visbouillon ½ bot peterselie ...

Normandische tongrolletjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/normandische-tongrolletjes

... et vuur zachter zetten, de tongrolletjes draaien en verder laten garen op een zacht vuurtje zonder deksel. Ondertussen maak je de saus: Neem een pannetje en doe er een beetje Alpro Soya bakken en braden light in. Snijd één appel in blokjes, laat de schil eraan en stoof ze aan in de boter. Voeg 1 dl van het kookvocht van de tongrolletjes toe, doe er ook nog 1 dl water bij en een klein lepeltje PH groentenbouillon. Laat dit geheel tot de helft inkok ...

Normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/normandische-pannenkoek-geflambeerd-met-calvados

... normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados - Schil de appelen, snijd ze in fijne plakjes en kleur ze aan in wat boter. Maak het pannenkoekendeeg door alle ingrediënten (melk, bloem, eieren, olie, 50gr suiker en zout) goed te mengen. Overgiet de appelen met ...

Noordzeetongrolletjes met schelpensaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-noordzeetongrolletjes-met-schelpensaus

... Gevulde Noordzeetongrolletjes met schelpensaus - Noordzeetong is een absolute lekkernij. Opgerold en met schelpensaus krijgt ze een feestelijk tintje. - Kruid de tongfilets langs beide kanten en leg ze met de witte kant naar onder op een proper werkvlak. Snijd ...