Resultaten voor saus passendale kaas

Baguette met Passendale Classic

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/baguette-met-passendale-classic

... Baguette met passendale Classic - Baguette met passendale Classic - Besmeer de helft van de baguette met 1 eetlepel rabarbercompote beleg met lollo verde en enkele schijfjes komkommer.Beleg met 4 halve sneetjes passendale kaas.Garneer met plakjes radijs en pijpajuin.Klaar ...

Recepten - Mini bouchées met Passendale-kaas, champignons en spek

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Mini_bouchees_met_Passendale-kaas_champignons_en_spek

... saus op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. Hou een beetje passendale kaas over om te gratineren, de rest smelten in de saus. Spek, champignons en gehakte peterselie toevoegen. Het geheel schikken in de bladerdeeghapjes en bestrooien met de overgebleven Passendale-kaas. Gedurende 5 min. in een op 180°C voorverwarmde oven schuiven.   ...

Roggebrood met kaas, tomatencompote en lookmayonaise

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/roggebrood-met-passendale-tomatencompote-en-lookmayonaise

... Roggebrood met Passendale, tomatencompote en lookmayonaise - Roggebrood met Passendale, tomatencompote en lookmayonaise - Voor de tomatencompote: snijd de gekonfijte tomaten in stukjes en meng ze met de fijngesnipperde sjalot en olijfolie. Breng op smaak met de rode ...

Recepten - Passendale pannenkoek met verse rozemarijn

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Passendale_pannenkoek_met_verse_rozemarijn

... g van eieren, de helft van de bloem, de helft van de melk en het zout. Stoof de fijngesneden champignons gaar. Bereid een bechamelsaus en doe daar de champignons, de helft van de in dobbelsteentjes gesneden passendale kaas en de gehakte rozemarijnblaadjes bij. Leg op elke pannenkoeken een halve snede gekookte ha ...

Recepten - Baguette met Passendale Classic

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Baguette_met_Passendale_Classic

... Bereidingswijze Besmeer de helft van de baguette met 1 eetlepel rabarbercompote, beleg met lollo verde en enkele schijfjes komkommer. Beleg met 4 halve sneetjes passendale kaas. Garneer met plakjes radijs en pijpajuin. Klaar om aan te vallen !   ...

Bladerdeeghapje met kaas, champignons en spek

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bladerdeeghapje-met-passendale-champignons-en-spek

... k geleidelijk over de roux.Breng al roerend aan de kook. Klop er met een garde door en laat koken totdat je een mooie gladde saus hebt. Breng op smaak met nootmuskaat peper en zout.Hou een beetje passendale kaas over om te gratineren en voeg de rest bij de saus. Laat de kaas smelten in de saus.Voeg de gebakken spekblokjes champignons en gehakte peterselie toe.Vul de bouchées met mengsel en schik ze op een met bakpapier beklede ovenschaal. Werk de bouchées af met de overgebleven Passendale-kaas.Plaats gedurende 5 minuten in de oven. ...

Croque monsieur met pastrami en kaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/croques-met-pastrami-rode-uien-en-passendale

... Croques met pastrami, rode uien en passendale - Croques met pastrami, rode uien en passendale - Snijd de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze af en toe roerend stoven op zacht vuur gedurende 15 min.Kruid met peper en ...

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/panini-met-passendale-tomaten-en-gerookte-zalm

... Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm - Panini maken is helemaal niet moeilijk: met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijk panini met kaas, tomaten en zalm. - Snijd de broden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill ...

Little gem met kaas-crumble

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebakken-little-gem-met-passendale-crumble

... Gebakken little gem met Passendale-crumble - Little gem is een kleine Romeinse sla met mooie gekrulde blaadjes. De combinatie met ansjovis en Passendale-kaas is heerlijk. - Hak de ansjovis heel fijn. Meng met de mayonaise geperste knoflook en de gehakte peterselie. ...

Recepten - Fijne Passendale soep

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Fijne_Passendale_soep

... Bereidingswijze Snijd de ui heel fijn en stoof hem in boter. Voeg er dan de bloem, de bouillon en de melk bij. Vervolgens laten doorkoken terwijl u roert. Op smaak brengen met fijngehakte peterselie, peper en zout. De pot van het vuur nemen en de geraspte passendale ...