Resultaten voor saté teriyaki op de barbecue
Kip teriyaki burgers | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/kip-teriyaki-burgers/
... Kip teriyaki burgers Maak eens deze overheerlijke kip teriyaki burgers. Lekker met spitskool erop. Meng in een kom het kipgehakt, 1 uitgeperste teen knoflook en de teriyaki saus. Voeg daarna beetje voor beetje het paneermeel toe. Voeg eventueel wat extra paneermeel ...
Barbecue recepten: Thaise kipsaté - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/barbecue-recepten-thaise-kipsate/
... barbecue recepten: Thaise kipsaté Nog zo'n klassieker voor op de barbecue: saté. Dit keer wel een bijzondere saté, namelijk Thaise kipsaté. de kokos en limoen geven het een heerlijk frisse smaak, perfect voor een zomerse barbecue dus. Wat is jouw favoriete barbecue ...
Homemade Teriyaki Saus recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/homemade-teriyaki-saus/
... Bereidingstijd: 15 minuten Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten3 teentje Knoflook 1 eetlepel Gember 120 milliliter Sojasaus 50 gram Donkere basterdsuiker 3 eetlepel Mirin 1 1/2 eetlepel Sesamolie 1 eetlepel Honing 3 eetlepel ...
De keuken van Johanna: Saté ajam
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/05/sate-ajam.html
... liefst een nog langere tijd).Steek het vlees aan de stokjes. Roer de olie door de in de kom achtergebleven marinade. Bestrijk de saté ermee.Rooster de saté 6 tot 8 minuten boven de barbecue of onder een grill. Keer de stokjes regelmatig en bestrijk tijdens het roosteren nogmaals met het marinade-oliemengsel.Serveer met pindasaus. (zie het recept van Gado Gado).Selamat makan! Geplaatst door Johanna op 14:20 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Indische keuken ...
Yakitori van runderreepjes teriyaki - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/rundvlees/yakitori-runderreepjes-teriyaki
... tig uit het kookboek... YakitoriSandra MahutOverheerlijke Japanse hapjes, allemaal geserveerd op een stokje! Yakitori, zoals deze saté-achtige stokjes in Japan worden genoemd, zijn prachtig als... lees verder© Uitgeverij Becht. ...
Udon noodles met teriyaki champignons - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/udon-noodles-teriyaki/
... Udon noodles met teriyaki champignons Soms hoeft het echt niet zo ingewikkeld te zijn. En ook ik recycle wel eens recepten. Inmiddels staan er bijna 1.000 recepten op myfoodblog.nl en vragen mensen zich af: hoe verzin je constant wat nieuws? Een van de dingen die ik ...
Kip teriyaki bowl met edamame boontjes en taugé - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/kip-teriyaki-bowl/
... Kip teriyaki bowl met edamame boontjes en taugé Kip teriyaki is een klassieker uit de Japanse keuken. Vandaag geven we hem een moderne twist in een easy peasy bowl die met 20 minuten bij jou op tafel staat! Een heerlijke kom met rijst, taugé, sojabonen (edamame boontjes) ...
Zelfgemaakte varkensbrochettes, lekker op de barbecue | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zelfgemaakte-varkensbrochettes-lekker-op-de-barbecue
... n. Week de stokjes even in water. Steek de stukjes vlees op de stokjes. Meng alles voor de rub. Maal fijn in een vijzel. Wrijf de saté's in met de rub. Verwarm de barbecue, gourmet of grill en bak het vlees. Ingrediënten 800 g varkenshaasje voor de rub 3 el paprikapoeer 1½ el grof zeezout 1 el peper 1 tl chilipoeder 1 tl suiker 1 tl lookpoeder ½ tl cayennepeper 1 tl ajuinpoeder ...
wraps met kip teriyaki en rijst | snel klaar - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/wraps-met-kip-teriyaki/
... wraps met kip teriyaki Een lekker recept met wraps belegd met kip in teriyakisaus, rijst, paprika, sla en ui. Kook dan de rijst volgens de instructies op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes en breng op smaak met een snufje zout en peper. Snijd de paprika in ...
Japanse teriyaki beef - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/teriyaki-beef/
... teriyaki beef teriyaki is typisch Japans en wordt traditioneel met slechts 3 ingrediënten gemaakt: sojasaus, suiker en rijstwijn (sake). Ik doe er zelf altijd een teentje knoflook doorheen om het net iets meer smaak te geven. Wij aten er nog een frisse mangosalsa bij ...