Resultaten voor sachertaart
Sachertaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sachertaart
... sachertaart - Biscuit: Klop de eieren samen met de suiker wit. Voeg de chocoladeschilfers en de hazelnootjes toe en meng voorzichtig. Giet de gesmolten boter er straalsgewijs bij. Zeef de bloem en het maïszetmeel en roer er voorzichtig onder. Stort het deeg in de beboterde ...
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/sachertaart
... en laat opstijven. Breek deze chocoladelaag in stukken en garneer er je pas geglazuurde taart mee om een glamoureuze toets aan je sachertaart te geven. Ingrediënten 200 gr pure chocolade 8 eidooiers 120 gr ongezouten, gesmolten boter 1 th lepel vanille-extract 10 eiwitten 180 gr suiker 120 gr gewone bloem, gezeefd 1 potje abrikozenjam Garnering 100 gr pure chocolade gedroogde abrikozen suikerparels Glazuur 100 gr pure chocolade 250 ml slagroom 240 gr suiker 1 ei 1 th lepel vanille-extract 1 th lepel glucosestroop ...
Sachertaart met frambozen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/sachertaart-met-frambozen
... sachertaart met frambozen - Om de siroop te maken, breng het water in een steelpan aan de kook. Voeg de suiker toe en roer tot hij opgelost is. Zet 30 minuten in de koelkast. Maak ondertussen de ganache. Doe de couverture in een hittebestendige kom. Breng de room in een steelpan ...