Resultaten voor rozijnen cake piet xl

Recept Cake Met Kokos En Rozijnen | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402357/Cake-met-kokos-en-rozijnen

... Recept cake met kokos en rozijnen defrens heeft dit recept op 26 mei 2012 toegevoegd. Dit recept is 1.062 keer bekeken, 1 x bewaard ...

Kerstrecept Dundee-cake | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1378369/Dundee-cake

... chotse keuken Techniek: Bakken in oven Soort gerecht: Banket Uit eigen keuken: Nee (i) Ingrediënten 125 gr. krenten 125 gr. rozijnen 1 dl. rum 50 gr. amandelen 50 gr. gekonfijte vruchtjes 200 gr. boter 200 gr. suiker 4 eieren 300 gr. zelfrijzend bakmeel poedersuiker en cacaopoeder Bereidingswijze Week de krenten en rozijnen een paar uur in de rum. Maal de amandelen fijn. Snijd de vruchtjes klein. Laat de krenten en rozijnen zeer goed uitlekken en dep ze droog. Roer de boter romig met de suiker. Roer met een garde of mixer 1 voor 1 de eieren erdoor en zeef het b ...

Recept Australische Cake | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402611/Australische-cake

... n Keuken: Australische keuken Smaak: Hartig Soort gerecht: Banket Uit eigen keuken: Nee (i) Ingrediënten voor 8 personen 100 gr. rozijnen 200 gr. boter (echte boter nemen, op rol) 175 gr. witte basterdsuiker 1 bakje kokos (55gr.) 2 eieren 2 el. keukenstroop 200 gr. zelfrijzend bakmeel poedersuiker springvorm (24cm), ingevet bakpapier satéprikker Bereidingswijze 1. verwarm de over voor op 180 graden. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Doe de rozijnen in de kom en voeg 500 ml kokend water toe. Laat ze 15 min. wellen. Giet af en laat ze uitlekken in een vergiet. & ...

Uit de keuken van Levine: Amandel-rozijnencake met sherry

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/06/amandel-rozijnencake-met-sherry.html

... Amandel-rozijnencake met sherry Ik ben helemaal geen liefhebber van sherry, maar om mee te koken en bakken kan het ermee door ?. In deze cake zelfs erg lekker! Laat de rozijnen minstens 30 minuten weken in de sherry, langer is nog beter. Het weekvocht wordt gebruikt om ...

Recept Australische Cake | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1401881/Australische-cake

... kos[55 gram], 2 Eieren, 2 eetlepels Stroop, 200 gram zelfrijzend Bakmeel, Poedersuiker. Voorbereiding Week de rozijnen 15 min. in kokend water. Verwarm de oven op 180*C. Bekleed de bodem van een springvorm[24cm] met bakpapier. Bereidingswijze Laat de rozijnen uitlekken in een zeef. Smelt de boter in een steelpan. Meng de rozijnen,suiker,kokos,eieren,stroop en het meel in een kom. Voeg de boter toe en meng het tot beslag. Schenk dit in de springvorm en bak het midden in de oven. Ongeveer 35 min. Controleer met een sateprikker of het gaar is. Laten ...

Wortelcake | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wortelcake

... Wortelcake - Meng de bloem samen met de bicarbonaat. Doe hierbij de rozijnen, de walnoten, de olie en de geraspte wortelen. Kruid met zout, kaneel en muskaatnoot. Doe de eieren in een kom en voeg de suiker toe. Klop dit op met de mixer tot een schuimige massa. Spatel onder ...

Jeroen Meus - Kersttulband met gekonfijt fruit - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kersttulband-met-gekonfijt-fruit

... rsttulband met gekonfijt fruit - Vandaag maakt Jeroen een echte kerstklassieker: een zachte cake met gekonfijt fruit, veenbessen, rozijnen, noten en een vleugje rum.In Engeland wordt deze cake weken van tevoren gemaakt en regelmatig besprenkeld met rum of whisky. Dit is e ...

Uit de keuken van Levine: Wortelcake

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/01/wortelcake.html

... n Deeg: 175 gram lichtbruine basterdsuiker 175 ml zonnebloemolie 3 grote eieren, losgeklopt 140 gram geraspte worteltjes 100 gram rozijnen geraspte schil van 1 sinaasappel175 gram zelfrijzend bakmeel1 theelepel baking soda (natriumbicarbonaat/zuiveringszout)1 theelepel kaneel½ theelepel nootmuskaat (vers geraspt geeft de beste smaak)Glazuur:175 gram poedersuiker± 2 eetlepels vers geperst sinaasappelsap Verder:bakvorm van 18 – 20 cm, ingevet en bekleed met bakpapier (laat de randen bakpapier overhangen, dan kan de gebakken cake zo uit de vorm getild worden)Verwarm de oven voor op 180 °C.Doe de suiker, de olie ...

Jeroen Meus - Omelette Sibérienne - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/omelette-siberienne

... kken cake over om de bereiding straks af te dekken. 3. Schil de peren en snijd ze in kleine blokjes (brunoise). 4. Meng ze met de rozijnen en de rum. Kruid met een snuif kaneel. 5. Roer het vanille-ijs los met een vork. Roer er de peer-rozijnenmengeling door.  6. Schep het ijs in de kom over de cake. Snijd de zijkanten van de cake gelijk met het roomijs.  7. Bedek de bovenkant ook met (iets dikkere) plakken cake. Vouw ten slotte de huishoudfolie over de cake. 8. Zet de kom 1 tot 2 uur in de diepvriezer. 9. Splits de eieren. Klop de eiwitten tot sneeuw met de keukenmachine. Doe er lepel per lepel de suiker bij. 10. Haal de kom uit de diepvriezer. Keer om op een bord. 11. Schep de meringue over de bereiding.  12. Brand de meringue kort met een bunzenbr ...

Bananenbrood - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/bananenbrood/bananenbrood

... n 45 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten 75 ml whisky of water 100 g blanke rozijnen 125 g lichtgezouten boter, gesmolten 150 g suiker 3 eieren 300 g overrijpe bananen (gewicht zonder schil) 60 g walnoten, gehakt 1 theelepel natuurlijk vanille-extract 180 g bloem 2 theelepel ...