Resultaten voor rouget
Rouget met tomatenlookstoemp | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rouget-met-tomatenlookstoemp
... rouget met tomatenlookstoemp - Kook de aardappelen gaar, giet ze af en plet ze tot puree. Stoof de look en de versneden pijpajuin aan in wat Alpro soya Bakken en Braden. Ontvel en ontpit de tomaten en stoof ze mee. Voeg hier de geplette aardappelen aan toe en breng ze ...
Rouget met een puree van zwarte olijven, spinazie en parmezaan | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-nieuwe-garde/recept/rouget-met-een-puree-van-zwarte-olijven-spinazie-en-parmezaan
... lans krijgt tussen het smeuïge en het zure. Zeef de saus. Leg een stuk bakpapier in een pan en doe er vloeibare boter op. Bak de rouget op het bakpapier zodat ze niet aan de pan blijft kleven. Zorg dat je pan voldoende heet is zodat er meteen een korstje ontstaat. Zet daarna op een lager vuurtje. Giet je aardappelen af en plet ze fijn. Voeg er boter en olijven aan toe. Voeg een heel klein beetje truffelolie toe. Kuis de spinazie en bak de spinazie in een klontje boter. Zorg dat je niet alles in één keer in de pan doet want anders stoof je de spinazie in plaats van ze te bakken. Snij een klein beetje parmezaankaas fijn en leg dit bij het dresseren op de spinazie. Ingrediënten 70 gr zwarte olijven, ontpit 2 room 150 gr boter ...
Rouget met kort gebakken tomaatjes en rouille | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/rouget-met-kort-gebakken-tomaatjes-en-rouille
... jasaus, lookpuree, suiker, peper en zout tot een homogene massa. Voeg daarna geleidelijk de arachideolie toe. Afwerking: kruid de rouget met peper en zout, bak kort langs de velkant in hete olijfolie, draai eventjes om en dep droog op een papiertje. Werk het gerecht verder af door de tomaatjes op het bord te schikken. Spuit enkele puntjes rouille en werk af met enkele blaadjes fijne kervel. Schik op het laatste de gehakte olijven op de vis en werk het geheel af met wat goeie olijfolie. Warm de puree op en werk op met boter en olijfolie. Ingrediënten 4 kleine rougetfilets Barbet 8 troskerstomaten rouillemayo (mayonaise, saffraan, lookpuree) aardappelpuree olijfolie enkele takjes kervel 1 th lepel fijngehakte zwarte olijven Voor de vinaigrette van soja 1 citroen 2 eieren 1 el mosterd 50 gr sojasaus 1 el lookpuree 1 el suiker zout peper 200 gr arachideolie Voo ...
Papillot van venkel met zeebarbeel en mousseline van cava | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/papillot-van-venkel-met-zeebarbeel-en-mousseline-van-cava
... tje bij beetje geklaarde boter bij tot je een dikke schuimige saus hebt. Scheur de papillotten open en oversaus. Ingrediënten 12 rouget (zeebarbeel) filets 1 scheut Pernod 2 eierdooiers cava olijfolie 1 dl geklaarde boter 1 bakje kerstomaatjes 1 venkel bosje dragon ...
Aan tafel met Tanja: Recettes pour bien vivre
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/12/recettes-pour-bien-vivre.html
... anse keuken, de goede Franse burgerkeuken van weleer. De door mij verleden week gemaakte terrine de campagne, jambon persillé, rouget au pistou, galette aux oignons, pot au feu, onglet aux échalottes, pommes dauphines, gâteaux aux noisettes, enzovoorts. Alle receptuur is door Manfred Meeuwig strikt opgevolgd, daar waar er toch onduidelijkheid optrad is er geredigeerd om het voor ons lezers wel leuk te houden bij het bereiden van deze gerechten. Het resultaat is er naar: werkelijk een ode aan, wat mij betreft, een van de lekkerste keukens ter wereld. Zalig leesvoer dus. Met dank aan de prachtige fotografie van Kranendonk en styling van Vonk. En natuurlijk mag een voorwoord van Johannes van Dam niet ontbreken.Rechts op de tafel: het origineel Recettes pour bien vivre Manfred Meeuwig, Marjolein Vonk, Sigurd Kranendonk ISBN: 978 90 8989 2225 € 29,95 op 30.12.10 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Franse keuken, Kookboekenparade ...
Jeroen Meus - Zeebarbeel met bulgurrisotto en asperges - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebarbeel-met-bulgurrisotto-en-asperges
... Zeebarbeel met bulgurrisotto en asperges - De filets van zeebarbeel, ook wel bekend als ‘rouget-barbet’, bestaan uit stevig en zeer smakelijk visvlees. Je doet ze een groot plezier door er een risotto van bulgur en ons witte goud bij te serveren. - De asperges Doe ...
Jeroen Meus - Zeebarbeel met lookpuree, venkel en bouillabaissejus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebarbeel-met-lookpuree-venkel-en-bouillabaissejus
... rust culinair noemen, maar dat mag niemand weerhouden om aan de slag te gaan. De filets van zeebarbeel, ook wel bekend als ‘rouget-barbet’, bestaan uit stevig en zeer smakelijk visvlees.Bij de vis met milde lookpuree en gesmoorde venkel hoort een saus met karakter. Neem daarvoor de visgraten met kop van de zeebarbeel mee uit de v ...