Resultaten voor roodbaars met puree gestoofde groente

Jeroen Meus - Roodbaars met mosterdpuree en gestoofde prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-mosterdpuree-en-gestoofde-prei

... i - Vis met mosterdsaus is een klassieker die iedereen wel lust. Jeroen combineert dezelfde smaken in een visgerecht met gebakken roodbaars, een smeuïge mosterdpuree en zoete, gestoofde prei. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.Haal de vis uit de koelkast en laat  ...

Roodbaars met courgette en tomatensaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/roodbaars-met-courgette-puree-en-tomatensaus

... roodbaars met courgette, puree en tomatensaus - Ontdek dit heerlijk gerecht met roodbaars, waarbij de subtiele smaken van courgette, puree en tomatensaus samenkomen tot een ware culinaire verwennerij. - Pel en versnipper de sjalotten en de look. Maak de selderstengel schoon ...

Roodbaars met groente en aardappelschijfjes uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/roodbaars/roodbaars-groente-aardappelschijfjes-oven

... min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 13 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie410 kcal Ingrediënten 500 g roodbaarsfilet ½ citroen, uitgeperst 6 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1½ eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 450 g aardappelschijfjes, voorgekookt 150 g winterwortel, in kleine blokjes 2 stengels bleek ...

Caribische roodbaars uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/roodbaars/caribische-roodbaars-oven

... Caribische roodbaars uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 55 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 11 waarderingen HoofdgerechtVisOverige keukens bevat per portie200 kcal Ingrediënten 2 gedroogde chilipepertjes of ½ eetlepel chilipoeder 1 grote gele paprika, ...

Gegrilde roodbaars | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-roodbaars

... Gegrilde roodbaars - Snijd de paprika in 2 en haal het zaad eruit. Pel de knoflook. Snijd de tomaten, de paprika en knoflook grof en stoof ze aan in boter. Bevochtig na 5 minuten met water en voeg wat bouillon toe. Laat zachtjes garen gedurende 20 minuten en mix daarna ...

Roodbaars met citroen, gesmoorde venkel en bietenpuree - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/roodbaars/roodbaars-citroen-gesmoorde-venkel-bietenpuree

... ls, in stukjes 1 kg gekookte rode bietjes 1½ citroen 1 eetlepel olijfolie 3 venkelknollen, in plakjes 1 ui, in dunne plakjes 4 roodbaarsfilets (100 g/stuk) Bereiden Schil de aardappelen en kook ze gaar.Verwarm de oven voor op 180 °C.Verhit wat water in een steelpannetje, voeg de appels toe en stoof tot moes.Voeg de appels en de rode bieten bij de aardappelen en stamp fijn. Houd warm.Was de citroenen, rasp de schil. Snijd de citroenen in dunne plakjes.Verhit de olijfolie in een antiaanb ...

Recept voor stoofpotje van roodbaars met venkel en paprika | njam!

http://www.njam.tv/recepten/stoofpotje-van-roodbaars-met-venkel-en-paprika

... bereiden: bereid de roodbaars voor: Verwarm de oven voor op 210°C. Verwijder met een schaar de vinnen van de roodbaars, ontschub de de vis en spoel grondig af onder koud stromend water. Snijd de roodbaars in langs de buikwand en verwijder de ingewanden. Snijd de kop ...

Roodbaars met rijst en nacho's | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/roodbaars-met-rijst-en-nachos

... oven van 180°, 30 à 40 minuten. Giet het sap van een halve limoen over het gerecht net voor je het serveert. Ingrediënten 1 kg roodbaars 1 grote sjalot, fijngesneden 1 rode paprika, fijngesneden 1 grote tomaat, zonder pitjes, fijngesneden 250 gr kruidenkaas 'tomaat en kruiden' 200 gr zachte zure room 2 handenvol nacho's zout, peper, Mexicaanse kruiden 125 gr gekookte rijst 1 limoen ...

Jeroen Meus - Roodbaars met knolselderpuree en dooierzwammen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-knolselderpuree-en-dooierzwammen

... roodbaars met knolselderpuree en dooierzwammen - roodbaars is een perfecte vis tijdens het najaar en dit met de aangepaste herfstige bijgerechten van knolselderpuree en dooierzwammen, tover je zo een herfstig tafereel op je bord! - Schil de aardappelen en de knolselder, ...

Jeroen Meus - Roodbaars met venkelpuree en tomatenolie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-venkelpuree-en-tomatenolie

... kken vis en puree gaan hand in hand. Vergeet voor één keer de klassieke kabeljauw met aardappelpuree. Jeroen bakt porties verse roodbaars en serveert ze met een puree met venkel en een fijne tomatenolie als saus. - 0. Snij de venkelknol in twee helften en snij vervolgens het taaie hart weg. Snipper de groente in klei ...