Resultaten voor romanesco en zalm dagelijkse kost

Kalfsvlees met crème van romanesco, gemarineerde romanesco en saus met Vanderghinste Oud Bruin bier | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kalfsvlees-met-creme-van-romanesco-gemarineerde-romanesco-en

... Kalfsvlees met crème van romanesco, gemarineerde romanesco en saus met Vanderghinste Oud Bruin bier - Saus: Bak de kalfsschenkel aan in boter, voeg prei, wortel, selder, ajuin, look, tijm, rozemarijn en een beetje gember toe en blus met bruin bier Vanderghinste en kip ...

Jeroen Meus - Gestoomde zeewolf met romanesco en rijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gestoomde-zeewolf-met-romanesco-en-rijst

... Gestoomde zeewolf met romanesco en rijst - Zeewolf is een vis met een stevige structuur en een fijne maar uitgesproken smaak. Hij komt voor in noordelijke wateren en is uitgerust met grote tanden om schaal- en schelpdieren mee open te breken. Zeewolf fileren is niet ge ...

Krieltjessalade met romanesco, spekjes en geitenkaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/krieltjessalade-met-rucola-romanesco-spekjes-en-geitenkaas

... Krieltjessalade met rucola, romanesco, spekjes en geitenkaas - Krieltjessalade met rucola, romanesco, spekjes en geitenkaas - Spoel de krieltjes. Halveer grotere exemplaren. Kook ze 10 à 12 minuten tot ze beetgaar zijn in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.Verdeel ...

Jeroen Meus - Rogvleugel met tomaatjes, romanesco en parmezaanpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rogvleugel-met-tomaatjes-romanesco-en-parmezaanpuree

... Rogvleugel met tomaatjes, romanesco en parmezaanpuree - Jeroen maakt rogvleugel klaar. Rog is een toegankelijke en makkelijke vis die in het najaar, van juni tot maart, op z'n best is. Voor wie op zoek is naar een recept met deze kanjer, is hier aan ...

Recepten - Geroosterde tong met Romanesco-bloemkool

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Geroosterde_tong_met_Romanesco-bloemkool

... Bereidingswijze Fileer de tongen. Verdeel de romanesco in roosjes en blancheer ze in ruim gezouten water. Ontvel en ontpit de tomaten. Snij in kleine blokjes. Versnipper de basilicumblaadjes. Haal de tongfilets door olijfolie en rooster ze op een matig vuur, breng op smaak ...

Varkenskroontje met romanesco

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-op-de-barbecue-met-romanesco

... Varkenskroontje op de barbecue met romanesco - romanesco is een heel gezonde groente die mooi oogt en lekker smaakt met een varkenskroontje.  - Snijd het varkenskroontje in sneden of vraag dit aan je slager.Haal het vlees op tijd uit de koelkast. Zo kan het op ...

Pladijs met bloemkool en romanesco

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-in-de-oven-met-bloemkool-radijs-en-romanesco

... Pladijs in de oven met bloemkool, radijs en romanesco - Pladijs in de oven met bloemkool, radijs en romanesco - Snijd de pladijs doormidden van kop naar staart. Gebruik hiervoor best een broodmes. Snijd de vinnen eraf. Leg de vissen in een ovenschotel met 1 l koolzaadolie ...

Recepten - Varkenskroontje op de barbecue met romanesco

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Varkenskroontje_op_de_barbecue_met_romanesco_1

... de BBQ. Zo krijgt het vlees die typische rooksmaak. Laat eventjes rusten zodat de sappen zich in het vlees kunnen verdelen.Crème romanesco: Snijd een romanesco in stukjes. Houd de roosjes en de kern gescheiden. Blancheer de roosjes in kokend gezouten water. Laat ze afkoelen in ijswater en dep ze droog. Snijd de roosjes in twee en haal ze door de olijfolie. Grill ze op de BBQ. Kook de rest van de romanesco gedurende enkele minuten in licht gezouten water. Mix met enkele eetlepels olijfolie en kerriepoeder tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.Tip:Schik de licht gerookte varkenssnede op het bord enwerk af met de crème van romanesco en de roosjes van de romanesco.   Recept: Michaël Vrijmoed ...

Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gerookte-kalkoen-met-gegrilde-romanesco-radijzen-en-notensla

... Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla - Snijd de roosjes van de romanesco en snijd ze in hele fijne plakjes.  Zet een grillpan op het vuur met wat olijfolie en grill ze langs beide kanten. Spoel de notensla en zwier droog. Spoel ook de radijzen ...

Romanesco recept met truffel mayo - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/romanesco-recept-met-truffel-mayo/

... zit. Wel zijn het altijd bijzondere groentesoorten én groenten die in het seizoen zijn. Deze maand zat er onder andere een mooie romanesco in. Misschien heb je ze weleens gezien. Ik vind het de aller- allermooiste groente die er is, maar heb het nog nooit daadwerkelijk gegeten. De romanesco heet ook wel groene torentjeskool en is familie van de bloemkool en broccoli. Qua smaak lijkt het dan ook op bloemkool, maar met een iets ...