Resultaten voor roggevleugel jeroen meus
Filet van roggevleugel op een bedje van groentjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-van-roggevleugel-op-een-bedje-van-groentjes
... Filet van roggevleugel op een bedje van groentjes - Stoof de prei, de wortelen en de uitjes aan in boter. Snijd 4 grote stukken bakpapier en leg op elk van hen een filet van roggevleugel. Bedek de roggefilet met de gestoofde groentjes en besprenkel ze met een eetlepel witte ...
Roggevleugel met olie van platte peterselie en kappertjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/roggevleugel-met-olie-van-platte-peterselie-en-kappertjes
... e bij. Zeer goed mengen. Leg op het bord oversaus rijkelijk met de salsa. Serveer met wat pasta of aardappeltjes. Ingrediënten 4 roggevleugels 1 pakje zongedroogde tomaatjes goede olijfolie ½ busseltje platte peterselie 1 potje kappertjes 6 teentjes gemarineerde look 1 sjalotje pasta of aardappeltjes (optioneel) ...
Jeroen Meus - Rogkroketjes Puttanesca - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rogkroketjes-puttanesca
... en tomatensaus met kappertjes en olijven. Gegarandeerd een succes! - Warm de visfumet op in een steelpan tot het kookpunt. Doe de roggevleugel in een ovenschaal en kruid hem met peper en zout. Leg er ook nog tijm, laurier en steranijs bij. Giet tot slot de visfumet over de roggevleugel. Dek de vis af met aluminiumfolie en gaar hem 25 minuten in een voorverwarmde oven van 160°.Emondeer de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes.Pel een sjalot en een teentje look en snipper ze fijn. Laat wat olie warm worden ...
Jeroen Meus - Rog met sjalottenvinaigrette en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-met-sjalottenvinaigrette-en-aardappelen
... Rog met sjalottenvinaigrette en aardappelen - Klassiek serveer je een roggevleugel met boter en kappertjes. Jeroen geeft er deze keer een lauwe vinaigrette met sjalot bij. De groene kruiden voegt hij pas aan het einde toe zodat ze niet verkleuren. Met een gebakken aa ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...
Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise
... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...
Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0
... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een ...
Jeroen Meus - Mayonaise voor 300 man - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise-voor-300-man
... Mayonaise voor 300 man - Zelf mayonaise maken is een koud kunstje. Mayonaise maken voor 300 man is niet veel moeilijker. jeroen kruipt in de grootkeuken en gaat aan de slag met 20 eieren. Serveer deze klassieke saus met die andere Vlaamse klassieker: stoofvlees-friet! - Doe ...