Resultaten voor roger van damme worsten broodjes

Hotdog met spek en kaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hotdog-met-spek-en-kaas

... Hotdog met spek en kaas - Hotdog met spek en kaas - Bak de braadworsten en het spek gaar in wat boter.Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de worsten in de lengte. Leg er een plakje kaas wat geraspte oude kaas en een sneetje spek tussen vouw de worsten weer dicht ...

Wortelstoemp met worst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wortelstoemp-met-worst

... Wortelstoemp met worst - Kook de aardappelen met de wortelen gaar, giet af en stamp ze met een ei, de room en wat boter en voeg wat curry of saffraan toe. Bak de worsten in boter, blus de worsten met 2 eetlepels water. Serveer de worsten met de stoemp. Ingrediënten ...

Amerikaans hotdog recept - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/amerikaans-hotdog-recept/

... Amerikaans hotdog recept Wil je snel iets op tafel hebben staan? Dan is de hotdog een ideale uitkomst! Er zijn een aantal manieren om een klassieke hotdog te bereiden. De New York hotdog (zoals Harvey hem vaak met Mike eet in de serie Suits ;-)) ken je waarschijnlijk ...

Recept voor ontbijtbrood | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ontbijtbrood

... bereiden: Meng de verschillende soorten bloem en maak een kuiltje in het midden. Giet het water er voorzichtig in en los hierin de gist op. Leg het zout en boter aan de rand van de bloem en kneed met de hand de bloem door het water. Meng pas op het einde het zout en ...

Recept voor quiche lorraine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/quiche-lorraine

... bereiden: maak de taartbodem: Verwarm de oven voor op 180°C. Maak een kuiltje in de bloem en meng er het water, de boter en een snuifje zout door. Kneed tot een soepel deeg en rol uit tot 0,5 cm. Leg het deeg voorzichtig op een ingevette taartvorm. Verwijder overtollig ...

Recept voor oma's appeltaart | njam!

http://www.njam.tv/recepten/omas-appeltaart

... bereiden: maak het boterdeeg: Maak een kuiltje in de bloem en doe de eitjes erin. Kneed samen met de rest van de ingrediënten tot een soepel deeg en maak er een bolletje van. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit, draai af en toe om. Leg voorzichtig ...

Recept voor poffertjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/poffertjes

... bereiden: maak het beslag: Meng de melk, gist, ei, zout en zure room met elkaar. Roer de bloem erdoor en voeg de boter toe. Dek het beslag af met een vochtige keukenhanddoek en laat 1 uur rusten. maak de boter: Draai de boter luchtig en wit in de keukenrobot. Voeg ...

Stoemp Blackwell met worst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stoemp-blackwell-met-worst

... Stoemp Blackwell met worst - Mix de pickles fijn en verwarm ze dan samen met de room en een beetje peper. Prik met de punt van een mes in de worsten (niet te diep, anders ontploffen de worsten). Bak de worsten 4 tot 5 minuten aan elke kant in boter. Hak de koriander ...

Recept voor eclairs gevuld met banketbakkersroom | njam!

http://www.njam.tv/recepten/eclairs-gevuld-met-banketbakkersroom

... bereiden: maak het soezenbeslag: Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de boter met de melk en het water en breng aan de kook. Roer er op een zacht vuur de bloem onder tot een droog mengsel. Voeg een snuifje fleur de sel toe en doe er één voor één 6 ...

Pens met gekarameliseerde uien | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pens-met-gekarameliseerde-uien

... Pens met gekarameliseerde uien - Bak de worsten op een middelhoog vuur. Laat ondertussen de uien bruin worden op een hete plaat. Zodra de uien bruin zijn, bestrooi je ze met cassonade en laat je ze karamelliseren. Als de suiker opgelost is en kleverig wordt, zijn je ...