Resultaten voor rijstvermicelli

Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-gegrild-rundsvlees-en-citroengras

... Voeg vissaus, look en peper toe en meng goed. Serveer met vinaigrette van vissaus en grof gehakte koriander. Ingrediënten 500 gr rijstvermicelli 400 gr filet pur 1 el gemalen citroengras 2 uien 4 teentjes knoflook 1 komkommer 100 gr sojascheuten 4 takjes munt 4 takjes koriander 4 bosjes lente-ui 8 slabladeren 1 el vissaus 1 el sojasaus peper en suiker olie om te bakken 1 kommetje 'vinaigrette' van vissaus (met Spaanse pepers, look, 2 el limoen en 1 el suiker) ...

Koude lenterol | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koude-lenterol

... Koude lenterol - Kook de rijstvermicelli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, spoel met koud water en zet ze weg in een kom zout water. Was de slabladeren en droog ze. Was de sojascheuten. Snij de komkommer en de wortel in smalle staafjes. Bak de scampi in wat bakboter. ...

Aziatisch soepje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aziatisch-soepje

... het water samen met de bouillon aan de kook. Snijd de gember fijn en voeg deze toe aan de soep. Doe er vervolgens de erwten en de rijstvermicelli bij en laat 4 minuten meekoken. Snijd de groenten fijn en laat ze eveneens 1 minuut meekoken. Bak een omelet in boter, rol ze op en snijd ze in reepjes. Sch ...

Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-rundvlees-en-citroengras

... ap en vissaus. Roer tot het suiker is opgelost, doe de gehakte look en Spaanse peper erin, serveer. Ingrediënten 300 gr Suzi Wan rijstvermicelli 300 gr rundsvlees 1 el fijngehakte citroengras 1 ui 1 el gehakte look 1 el geroosterde, gehakte pinda's ½ komkommer 100 gr sojascheuten 4 takjes munt 8 takjes koriander 4 takjes lente-ui 8 slabladen 1 el vissaus 1 el sojasaus 1 el ketjap arachideolie 8 el vers limoensap 8 el vissaus 4 el suiker 1 th lepel gehakte look 1 th lepel gehakte chilipeper ...

Spring rolls met lentegroenten en een pikante tomatendip | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/spring-rolls-met-lentegroenten-en-een-pikante-tomatendip

... Spring rolls met lentegroenten en een pikante tomatendip - Voor de spring rolls: Laat de rijstvermicelli weken in water Reinig de groenten Schil de gember en snij met de mandoline in fijne plakjes Snij de prei en wortel in julienne Snij het brickdeeg in vellen van +/- 8 cm breed ...

Rijstvermicelli met zeevruchten en pindasaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rijstvermicelli-met-zeevruchten-en-pindasaus

... veerkommen en meng onder de noedels. Overgiet de serveerkommen met de pindasaus en garneer met sojascheuten. Ingrediënten 200 gr rijstvermicelli 10 scampi, gepeld en ontdaan van darmkanaal 4 kleine inktvisjes, lichaam in ringen, andere delen grof gehakt 100 gr waterspinazie 100 gr tofoe, in repen van 5 mm gesneden, gefrituurd Garnering 1 handvol rauwe sojascheuten pindasaus 1 el korianderzaad 1 th lepel komijn 6 grote gedroogde chilipepers, 15 min. in water geweekt, uitgelekt en fijngehakt 2 sjalotjes, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 cl galanga, fijngehakt 1 citroengrasstengel, wit gedeelte, fijngehakt 2 el plantaardige olie 2 el tamarindepulp, 15 min. geweekt in 5 dl water, uitgeknepen. Houd het toegediende water 300 gr pindanoten, geroosterd, fijngestampt in een vijzel 5 el suiker 250 ml kokosmelk 1 snufje zout ...

Vietnamese springrolls | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vietnamese-springrolls

... elli koken : vooraf de vermicelli laten weken in koud water voor een 30 minuutjes. Zet een grote pot met water op om te koken, de rijstvermicelli in een puntzeef leggen en zo 1 min in kokend water leggen, uithalen. Rijstbladeren koken : grote pot met kokend water – neem het blad met de 2 handen en ronddraaien in wijzerszin in het kokend water zodat heel het blad even het water geraakt heeft. Leg vooraf een natte handdoek op een plank, leg hierop het gekookte blad. Rundsvlees bakken : zet een pan op een heet vuur, laat deze goed heet worden, giet hierin wat arachideolie en korst het vlees. De geuren van de gember en het citroengras komen tot hun recht! Op het gekookte rijstblad 2 slabladeren leggen, daarop het vlees verdelen, ...

Vietnamese lenterolletjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vietnamese-lenterolletjes

... s en hoisinsaus tot de tofu licht krokant is. Haal alles uiit de pan en zet opzij.  Snij de komkommer in dunne plakjes. Week de rijstvermicelli zoals op de verpakking vermeld staat. Snij de sojascheuten, munt, koriander, lenteui en vermicelli in kleine stukjes zodat ze in de lenterol van 4 tot 8 cm passen. Vul een kom met lauw/warm water en week zeer kort een blad rijstpapier. Leg het blad op een propere en vochtige theedoek. Op het rijstblad leg je een blaadje salade. Daarop leg je van alle ingrediënten – behalve de komkommer ...

Heldere champignonsoep

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/heldere-champignonsoep

... ns en de reepjes Chinese kool toe. Laat 10 minuten koken op een zacht vuurtje.Snijd de lente-uitjes in ringen en voeg toe.Voeg de rijstvermicelli toe en laat nog 5 minuten koken.Breng op smaak met de sojasaus peper en zout. Werk af met enkele takjes koriander. ...

Vietnamese Pho (noedelsoep met kip) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vietnamese-pho-noedelsoep-met-kip

... s bij en werk af met wat munt, koriander en basilcum. Ingrediënten 1½ l heldere kippenbouillon 2 kipfilets 100 gr rijstnoedels (rijstvermicelli) 2 grote wortelen 5 bosuitjes 100 gr sluimererwten 2 cm gember ½ chilipeper 10 blaadjes munt ½ bosje koriander ½ bosje (Thaise) basilicum 1 limoen 2 el Thaise vissaus (nam pla) ...