Resultaten voor ribstuk

Jeroen Meus - Varkensribstuk in de oven met geroosterde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensribstuk-in-de-oven-met-geroosterde-groenten

... Varkensribstuk in de oven met geroosterde groenten - Een stevig varkensribstuk is ideaal om er een geurige ovenschotel mee te bereiden. Wedden dat de braadgeur van het ribstuk en de kruidenboter je tafelgenoten spontaan richting keuken lokt? In ruil kan je hen vragen ...

Lamsrack in een korst van verse kruiden - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/lamsrack-korst-verse-kruiden

... t mengsel. Rol het tussen twee vellen bakpapier met een deegroller uit tot een rechthoek van het formaat van de bovenkant van het ribstuk.Braad het vlees eerst 10 minuten in de oven, haal het er dan uit en bestrijk het met de grove mosterd. Trek voorzichtig het bovenste vel bakpapier van het uitgerolde kruidenmengsel. Leg vervolgens het kruidenmengsel op het lamsrack, druk het zachtjes aan en trek dan heel voorzichtig het tweede vel bakpapier eraf.Zet het afgedekte ribstuk 20 minuten terug in de oven. Zet dan de oven uit en open en laat het vlees zo nog 5 minuten rusten voordat je het opdient. Extra benodigd Bakpapier, deegroller Variatietip Je kunt de salie vervangen door een bosje verse dragon of koriander. KookboekHet recept 'Lamsrack in een korst van verse kruiden' is afkomstig uit het kookboek... Gebraden en gevulddiverse auteursKip, rund, kalf, varken, lam... ze laten zich allemaal heerlijk braden. Geroosterde kip met citroen, varkensfilet met ...

Kalfsribstuk met aardappelmousseline en champignons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsribstuk-met-aardappelmousseline-en-geglaceerde-champignons

... Kalfsribstuk met aardappelmousseline en geglaceerde champignons - Kalfsribstuk met aardappelmousseline en geglaceerde champignons - Kruid de kalfsrib met zout en versgemalen peper.Smelt de boter in de braadpan en voeg de kwarten knoflook toe.Braad hierin onder voortdurend ...

Gegrilde entrecote met mosterd en gegrilde tomaten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/entrecote/gegrilde-entrecote-mosterd-gegrilde-tomaten

... .Serveer de entrecote met de gegrilde vleestomaten. Extra benodigd Vlakgrillplaat TipJe kunt dit gerecht zowel met T-bone als een ribstuk maken. Reken in dat geval op 10 minuten extra baktijd vanwege het bot. KookboekHet recept 'Gegrilde entrecote met mosterd en gegrilde tomaten' is afkomstig uit het kookboek... Heerlijke hapjes a la plancha en de frytopJean-Francois MalletWaarom ingewikkeld doen als je ook a la plancha kunt grillen en bakken? Een gloeiendhete vlakgrillplaat... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Recepten - Gebraden kalfsribstuk met kruidencannelloni

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gebraden_kalfsribstuk_met_kruidencannelloni

... ele minuten de erwtjes toe en kruid met peper en zout. Werk van het vuur af met gesnipperde lente-ui. Snijd mooie plakjes van het ribstuk. Serveer met de gewokte groenten en de cannelloni en bedruppel het vlees met wat van het natuurlijke braadvocht. Recept: Geert Van Der Bruggen ...

Lamskoteletten met skordalia - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamskoteletten/lamskoteletten-skordalia

... epels versgemalen zwarte peper 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel citroensap 2 teentjes knoflook, geperst 12 lamskoteletjes (uit het ribstuk), met bot (ca. 480 g) 12 takjes verse tijm voor de skordalia 1 snee witbrood van een dag oud, zonder korst 80 g aardappelpuree 1 eetlepel citroensap 2 teentjes knoflook, geperst 1 eetlepel olijfolie Voorbereiden Meng in een grote kom de gehakte tijm, citroenrasp, peper, olijfolie, het citroensap en de knoflook. Voeg de lamskoteletten toe en wentel ze goed door de ...

Varkensgebraad in mosterdkorst met pruimen en oude Geuze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/varkensgebraad-in-mosterdkorst-met-pruimen-en-oude-geuze

... pel er de saus over en serveer met de gekookte aardappeltjes en wortelen. Ingrediënten 1 stuk Certus varkensgebraad (liefst lage ribstuk uit de varkenscarré) van +/- 750 g versgemalen peper grof zout 12 gedroogde pruimen 1 el mosterd 2 el broodkruim 20 gr boter ½ el bruine suiker 1½ dl lichte vleesbouillon 1 dl oude Geuze 750 gr vastkokende aardappelen 20 jonge worteltjes 40 gr boter 1 fijngesneden sjalot 1 el gehakte peterselie tijm laurier peterselie ...