Resultaten voor remouladesaus

Remouladesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/remouladesaus

... remouladesaus - remouladesaus is een typisch Franse saus op basis van mayonaise. Heerlijk bij een stukje vis. - Hak het sjalotje de augurk de kappertjes en de kruiden zeer fijn.Meng dit alles met de wijn door de verse mayonaise. ...

Jeroen Meus - Gepaneerde wijting met remouladesaus en geplette aardappel met andijvie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-wijting-met-remouladesaus-en-geplette-aardappel-met-andijvie

... Gepaneerde wijting met remouladesaus en geplette aardappel met andijvie - Patatjes met vis is altijd een sterke combinatie. Stoemp met lichtjes bittere andijvie en krokant gepaneerde wijting krijgen nog meer smaak met een frisse remouladesaus. - De geplette aardappel met ...

Jeroen Meus - Carpaccio van ossentong met remouladesaus en groene salade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-ossentong-met-remouladesaus-en-groene-salade

... Carpaccio van ossentong met remouladesaus en groene salade - Een eenvoudige salade met een bijzonder hoofdingrediënt: gerookte ossentong. Eigenlijk is het een charcuteriebordje met een frisse salade van aardappelblokjes en boontjes met een fantastische saus. Een topper uit ...

Mousse van kippenlever, krokante niertjes en remouladesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mousse-van-kippenlever-krokante-niertjes-en-remouladesaus

... Mousse van kippenlever, krokante niertjes en remouladesaus - Tip: maak enkel de mousse van lever of remouladesaus en serveer als hapje met een stukje brood!  Kruid de levers met peper en zout. Snij een ajuin fijn. Bak ze samen krokant in de pan met een klontje boter. Week ...

Klassiek gekookte mosselen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/klassiek-gekookte-mosselen

... nier het vocht het deksel nog twee keer omhoog drukken. De mosselen zijn gaar, serveer ze direct. Lekker met frietjes of brood en remouladesaus! Recept: www.mosselen.nl Ingrediënten 4 kg mosselen 2 preien 2 uien 4 takjes bladselderij 2 laurierblaadjes 1 glas droge witte wijn, water of bier remouladesaus 4 el mayonaise 1 fijngehakt hardgekookt ei 2 augurkjes 1 el kappertjes 1 takje fijngehakte peterselie 1 takje fijngesneden dragon 1 th lepel mosterd ...

Viskoekjes met kerrie-remoulade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/viskoekjes-met-kerrie-remoulade

... 1 theelepel zout toe en maal kort tot alles goed gemengd is. Dek af en zet 1 uur in de koelkast. Meng alle ingrediënten voor de remouladesaus in een kom. Dek af en zet koel. Bereid de viskoekjes. Verhit een beetje boter met een flinke scheut olie in een grote koekenpan op matig vuur. Gebruik twee lepels om telkens een schep vismengsel in de pan te scheppen, zorg voor genoeg tussenruimte. Druk de koekjes een beetje plat en draai ze na ongeveer 2 minuten bakken, als ze lichtbruin zijn. Bak de viskoekjes in nog 1-2 minuten nét gaar. Laat ze op keukenpapier uitlekken en eet ze direct op, dan zijn ze op hun best. Of leg ze in een warme oven terwijl je de rest van de viskoekjes ...

Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/groenteterrine-tomaten-paprika-doperwten

... n op kookstand 100 °C. Zodra de terrine volledig afgekoeld is, kunt u deze storten en in dikke plakken snijden. Lekker met een remouladesaus en stokbrood. Extra benodigd Stoomoven, huishoudfolie Het recept 'Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life. ...

Eetplezier: Sliptong met remoulade-achtige saus

http://eetplezier.blogspot.be/2012/01/sliptong-met-remoulade-achtige-saus.html

... ngen door mayonaise en er nog een fijngeprakt, hardgekookt ei aan toe te voegen met wat fijngehakte augurkjes, krijg je een echte remouladesaus. Misschien ook nog wel redelijk simpel te noemen, besef ik achteraf. Serveer dit bij de in bruisende roomboter gebakken sliptongetjes.  En geniet van de eenvoud van een vers, zilt visje. Yam! Geplaatst door Nell Nijssen op 19:19 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Categorie: Huisgemaakt - vis ...