Resultaten voor remoulade jeroen meus

Jeroen Meus - Makreel met remoulade van pastinaak en gebakken krieltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/makreel-met-remoulade-van-pastinaak-en-gebakken-krieltjes

... Makreel met remoulade van pastinaak en gebakken krieltjes - remoulade wordt op klassieke wijze gemaakt met knolselder. jeroen bewijst dat een moderne versie van remoulade met pastinaak minstens even lekker is. Maak het gerecht af met gebakken makreel en aardappelen bereid ...

Jeroen Meus - Toast steak tartaar met remoulade van knolselder - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toast-steak-tartaar-met-remoulade-van-knolselder

... Toast steak tartaar met remoulade van knolselder - We kennen allemaal de klassieke steak tartaar met frietjes. Waarom deze laatste niet eens omruilen voor een goed krokant toastje. Voeg er dan nog een frisse knolseldersla aan toe en je hebt een verrukkelijke maaltijd. - ...

Erwtensoep met een remoulade van tongschar en garnaal

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/erwtensoep-met-een-remoulade-van-tongschar-en-garnaal

... Erwtensoep met een remoulade van tongschar en garnaal - Erwtensoep met een remoulade van tongschar en garnaal - Snijd de ui aardappel en de prei in stukjes. Fruit aan in wat olijfolie. Voeg de gevogeltebouillon en spek toe en laat 15 minuten koken.Voeg 200 g erwten toe ...

Tarbot met remoulade van knolselder | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tarbot-met-remoulade-van-knolselder

... Tarbot met remoulade van knolselder - Steek de tarbot tussen en klem nadat je hem gekruid hebt met viskruiden. Smeer de vis in met een beetje olijfolie. Grill de vis 5’ aan beide zijden. Begin met de donkere kant van de vis. Meng de mayonaise met de pijpuitjes, de kappertjes ...

Viskoekjes met kerrie-remoulade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/viskoekjes-met-kerrie-remoulade

... Viskoekjes met kerrie-remoulade - Zet voor de viskoekjes de kom en het mes van een keukenmachine een paar uur in de koelkast. Verwijder intussen eventuele graatjes uit de visfilets en hak het visvlees grof. Dek af en zet koel. Werk snel: zet de keukenmachine in elkaar en ...

Eetplezier: Sliptong met remoulade-achtige saus

http://eetplezier.blogspot.be/2012/01/sliptong-met-remoulade-achtige-saus.html

... Sliptong met remoulade-achtige saus Er zijn een heleboel zaken te bedenken die je simpel moet houden. Vooruitdenken bijvoorbeeld, is totaal zinloos. Het loopt toch altijd anders dan je vooraf bedenkt. Beter is dus alles eenvoudigweg tot je te laten komen. Het onderhouden ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Gegrilde wrap met rosbief en knolselderremoulade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-wrap-met-rosbief-en-knolselderremoulade

... Gegrilde wrap met rosbief en knolselderremoulade - Onder het motto ‘het hoeft niet altijd moeilijk te zijn’ maken we wraps gevuld met sneetjes rosbief en een remoulade van knolselder. Dat geeft ons nog wat tijd om zelf mayonaise te maken. - Laat de grillpan minstens ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...