Resultaten voor reine claude
Crumble met pruimen, frambozen en amandelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/crumble-met-pruimen-frambozen-en-amandelen
... Crumble met pruimen, frambozen en amandelen - Ontpit de pruimen en meng deze met de frambozen, amandelschilfers en de amandelsiroop. Schik dit in een ovenschotel. Meng suiker met de bloem en de bakboter tot het goed gemengd is. Het mag korrelig blijven. Strooi dit over ...
Clafoutis met reine-claudes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/clafoutis/clafoutis-reine-claudes
... Clafoutis met reine-claudes 8 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 700 g reine-claudes, ontpit en gehalveerd 3 eetlepels bloem 60 g fijne kristalsuiker 4 grote eieren plus ...
Recept taart met abrikozen en amandel | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/recept-taart-met-abrikozen-en-amandel/
... Recept taart met abrikozen en amandel Langzaam, heel langzaam stierf de oude oven. Het wit geëmailleerde apparaat met zijn bijzondere jarenvijftigknoppen verstijfde, koelde af, gaf geluidloos de geest. Schreef ik twee weken geleden nog dat het ding op stand ...
Heerlijke pruimenchutney - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/genieten-van-het-seizoen-heerlijke-pruimenchutney/
... Genieten van het seizoen: heerlijke pruimenchutney De zomer is in volle gang in Nederland, en dat betekent dat het pruimenseizoen op zijn hoogtepunt is. Terwijl de zon schijnt en de bomen in volle bloei zijn, kunnen we genieten van een overvloed aan sappige en smakelijke ...
Rode biet en pruimen met een rozen-walnootdressing
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2015/08/rode-biet-en-pruimen-met-een-rozen.html
... mwater in gaat (uit hetzelfde boek), vond ik lekkerder. Ik denk dat ik de verkeerde keus heb gemaakt met de pruimen. Ik gebruikte reine claudes, leek me leuk de groene kleur bij de bietjes, maar ik denk dat je beter voor een wat zuurdere pruim kunt kiezen. Het zoet van de pruimen viel een beetje weg tegen de rest. ...
recept eitje mayonaiseOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/eitje-mayo-wat-is-er-lekkerder/
... Eitje mayo – wat is er lekkerder? Het is met grote vreugde dat ik u mag melden dat het eitje mayo terug is. Terug in de harten van de mensen, terug op de menukaarten van Parijs. Het is niets minder dan culinaire gerechtigheid. Want we kunnen wel doen alsof ...
Slakjes met tomaat en munt | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/slakjes-met-tomaat-en-munt/
... Slakjes met tomaat en munt Het giet. Het klettert. Volgens de Fransen hier regent het dan ‘touwen’, waar wij het op pijpenstelen houden en de Engelsen op katten en honden. Boeren blij, ik niet. Vijf weken droog weer in de Provence, Piemonte en Bourgogne hebben ...
Kip met venkel – pollo in porchetta | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/kip-met-venkel-pollo-in-porchetta/
... Kip met venkel – pollo in porchetta Mijn sombere optelling van de ‘literaire’ voedingsgewoonten van speurders, vorige week, leidde tot heel wat reacties die mij over grenzen en Alpen heen bereikten middels het internet. Of ik Donna Leon en haar ...