Resultaten voor recetas de laksa

Jeroen Meus - Laksa met inktvis - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/laksa-met-inktvis

... laksa met inktvis - Er staat een oosters geïnspireerde noedelsoep op het menu. de basis voor dit oriëntaals gerecht is laksa, een bouillon op basis van kruiden, pindakaas en kokosmelk. Gebakken inktvisreepjes en kort gegaarde groentjes zorgen voor een harmonieus ...

Laksa (pittige Maleisische soep) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/laksa-pittige-maleisische-soep/

... laksa (pittige Maleisische soep) Bij soep denk je misschien al snel aan winter of koude dagen, maar niets is minder waar. Deze pittige Aziatische soep: laksa wordt juist ook gegeten als het warm is. Immers is het in Maleisië, waar de soep vandaan komt, altijd een aangename ...

Naar de markt

http://kamelenvoer.blogspot.com/2013/01/naar-de-markt.html

... Naar de markt Een van mijn favoriete plekken in Singapore is de markt. Erger ik me in supermarkten, naast de prijzen, vooral aan alles wat ik er niet kan vinden, op de markt laat ik me opgewonden meesleuren in de overvloed die uitgestald ligt. Alles wat ik niet ken moet ...

Jeroen Meus - Kip laksa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kip-laksa

... Kip laksa - Als je in de Maleisische keuken een ‘laksa’ bestelt, dan krijg je een pittige noedelsoep voorgeschoteld, vaak met vis en scampi’s. Jeroen maakt zijn eigen versie van de curry met gemarineerde kippenreepjes en een smakelijk kooltje. - Verwarm de bouillon. ...

Gegrilde kip met pittige kokossaus en noedels van Bill Granger - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kip-oven/gegrilde-kip-pittige-kokossaus-noedels-bill-granger

... Gegrilde kip met pittige kokossaus en noedels van Bill Granger 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 11 waarderingen HoofdgerechtGevogelteOosters Ingrediënten 4 kippenborstfilets met vel (ca. 280 g per stuk) 2 eetlepels plantaardige ...

Jiaozi (Chinese dumplings) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/jiaozi-chinese-dumplings/

... Jiaozi (Chinese dumplings) "Koken doe je met al je zintuigen," zo begon chef Marc de workshop Aziatisch koken bij Keizer Culinair.  Het gezelschap was bont: kookfanaten, vriendinnen, moeder en kind, partners en dus bloggers. In groepjes van 6 a 7 maakten we een compleet ...

De keuken van Johanna: Indische pasteitjes

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2013/05/indische-pasteitjes.html

... Indische pasteitjes Een paar weken geleden publiceerde ik een recept voor Empanada's. Kruidig gevuld en mooi verpakt in een deegje. Nu heb ik een andere variant op de agenda staan. Alleen, voor vandaag heb ik het wat gemakkelijker gemaakt. Na het snijden van de groenten ...

Biefstuk met port en mosterd - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/biefstuk/biefstuk-port-mosterd

... tuk met port en mosterd' is afkomstig uit het kookboek... 1080 ReceptenSimone & Inés OrtegaRuim 30 jaar geleden kwam '1080 recetas de cocina' uit en nog steeds vliegt hét kookboek dat in elk Spaans huishouden gebruikt wordt dagelijks over de Spaanse... lees verder© Unieboek - Van Dishoeck. ...

Uit de keuken van Levine: Speculaasbroodjes met amandelspijs

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/11/speculaasbroodjes-met-amandelspijs.html

... maar ach als je maar lol hebt toch? Het idee van de vorm van de broodjes heb ik niet zelf verzonnen, maar vond ik op de blog Mis recetas favoritas . Het recept is wel van mijn hand. Tijdens het maken heb ik geen foto's gemaakt (maar die komen vast nog wel), kijk voor foto's van het vormen bij het artikel op Mis recetas favoritas.Speculaasbroodjes met amandelspijs Recept printen Deeg:500 gram tarwebloem50 gram suiker10 gram speculaaskruiden (of ie ...

Traditionele kerstkoekjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/koekjes/traditionele-kerstkoekjes

... aditionele kerstkoekjes' is afkomstig uit het kookboek... 1080 ReceptenSimone & Inés OrtegaRuim 30 jaar geleden kwam '1080 recetas de cocina' uit en nog steeds vliegt hét kookboek dat in elk Spaans huishouden gebruikt wordt dagelijks over de Spaanse... lees verder© Unieboek - Van Dishoeck. ...