Resultaten voor recepten boerinnenbond
http://saskookt.blogspot.be/
... Courgettesalade met rozijnen en pijnboompitten Je verwacht het misschien niet, maar dit recept komt uit Ons Kookboek. Niet de nieuwste versie die momenteel zo bejubeld wordt, maar de vorige, die ik, net als een hele generatie studenten met mij, hoop ik, van mijn moeder ...
Sas Kookt!: Courgettesalade met rozijnen en pijnboompitten
http://saskookt.blogspot.be/2013/05/courgettesalade-met-rozijnen-en.html
... Courgettesalade met rozijnen en pijnboompitten Je verwacht het misschien niet, maar dit recept komt uit Ons Kookboek. Niet de nieuwste versie die momenteel zo bejubeld wordt, maar de vorige, die ik, net als een hele generatie studenten met mij, hoop ik, van mijn moeder ...
http://saskookt.blogspot.be/2013_05_01_archive.html
... Courgettesalade met rozijnen en pijnboompitten Je verwacht het misschien niet, maar dit recept komt uit Ons Kookboek. Niet de nieuwste versie die momenteel zo bejubeld wordt, maar de vorige, die ik, net als een hele generatie studenten met mij, hoop ik, van mijn moeder ...
http://saskookt.blogspot.be/2010/04/citroenenavontuur.html
... hiller gebruikt, lukte zeer goed!Maar nu zat ik dus met het sap van 11 citroenen, wat doe je daar in godsnaam mee? Voor de meeste recepten heb je trouwens ook de schilletjes van de citroenen nodig, maar die had ik natuurlijk niet. Ik ben dus maar in mijn kookboeken gedoken en uiteindelijk zijn er toch een drietal receptjes uitgekomen. Het eerste dat ik gemaakt heb is citroenmousse, een receptje uit het aloude Ons Kookboek van de Boerinnenbond. Om één of andere reden is de consistentie wel een beetje mislukt, de bovenste helft is een lichte mousse, maar de onderste is eerder geleiachtig. Gelukkig is de smaak wel goed, en zo met die twee laagjes ziet het er eigenlijk ook wel mooi uit, maar dat was dus niet de bedoeling.Voor 6 glaasjes citroenmousse3 eieren5 gelatineblaadjes (9 gram)1,5 dl room25 g poedersuiker175 g fijne witte suikersap van 3 tot 4 citroenen Week de gelatine in koud water.Klop de eierdooiers met de suiker en doe er het citroensap bij.Laat al roerend warm worden en doe er de uitgeknepen gelatine bij.Laat een beetje geleren.Klop de room stijf met de bloemsuiker en spatel dit onder het mengsel.Klop het eizit stijf en spatel dit eveneens onder het mengsel.Verdeel over glaasjes en laat opstijven.Het recept voor de citroendressing komt uit Jamie's Ministry of Food van Jamie Oliver. Heel eenvoudig, maar wel lekker fris denk ik. Vanavond gaan we het eens uittesten met een kipsalade.Doe 6 eetlepels goede olijfolie in een confituurpotje met een snuf zeezout en zwarte peper uit de molen.Doe er het sap van 1 citroen bij.Draai het deksel op het potje en schud goed.Het derde recept, de citroenmarmelade, komt uit het Vinazza kookboek van Diane Lensink. Ik heb een vierde van het oorspronkelijke recept gemaakt, dat was ongeveer één confituurpot vol. Volgens het recept is het lekk ...
Uit de keuken van Levine: Recepten voor de feestdagen
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/12/recepten-voor-de-feestdagen.html
... recepten voor de feestdagen Op zoek naar recepten voor de feestdagen? Bijvoorbeeld voor gevulde speculaas, een kerststol, kerstcake, oliebollen of een feestelijk voor-, hoofd, bij- of nagerecht? Klik dan op het tabblad Feestdagen boven aan de pagina.Je kunt via het tabblad ...
Libanese recepten | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/libanese-recepten/
... Libanese recepten Beloofd is beloofd: hier een link naar mijn pagina met Libanese recepten, plus een plaatje dat ik bij een bezoek aan een Libanees restaurant in Parijs maakte. Want waar ik kom, zoek ik Libanese restaurants op. Dat lukte heel goed in Libanon zelf, ...
Recepten - Rolletjes met zuring en dragon
http://www.lekkervanbijons.be/recept/rolletjes-met-zuring-en-dragon
... igrette. Stoof de overige zuring en serveer deze als extra garnituur. Dien op met de vinaigrette. Lekker met aardappelpuree. Meer recepten op http://www.biomijnnatuur.be/recepten Bron : Biokookboek "Heerlijk puur" ...
Recepten - Koffiepunch met vers fruit
http://www.lekkervanbijons.be/recept/koffiepunch-met-vers-fruit
... et serveren de mousserende wijn toe. Je kan ook een beetje fruit in een glas scheppen en dan aanvullen met mousserende wijn. Meer recepten op http://www.biomijnnatuur.be/recepten Bron : Biokookboek "Heerlijk puur" ...
Cambridge recepten: Opnieuw begonnen...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2011/01/opnieuw-begonnen.html
... en met een Chocolade Mint shake, vanmiddag een Cappucino shake (echt de lekkerste!!) en vanavond neem ik een groentesoep. Behalve recepten wil ik hier ook graag mijn ervaringen tijdens deze afval periode delen. Heel veel plezier met lezen en met de recepten, en als er vragen zijn, hoor ik het graag. 06:03 | Labels: Dagboek | You can leave a response ...
Cambridge recepten: januari 2011
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2011_01_01_archive.html
... en met een Chocolade Mint shake, vanmiddag een Cappucino shake (echt de lekkerste!!) en vanavond neem ik een groentesoep. Behalve recepten wil ik hier ook graag mijn ervaringen tijdens deze afval periode delen. Heel veel plezier met lezen en met de recepten, en als er vragen zijn, hoor ik het graag. 06:03 | Labels: Dagboek | 1 Comments ...