Resultaten voor recept met hertenkalffilet lidl
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/78/hertenkalffilet-in-papillot
... hertenkalffilet in papillot - Geniet van een heerlijk stukje wild - Snipper de sjalot fijn. Snij de selder in reepjes. Verwarm de oven voor op 250°C. Schroei de filet rondom snel dicht in een beetje hete olie. Kruid het vlees met peper uit de molen en grof zeezout. ...
Aan tafel met Tanja: Succès Gourmand in de Lidl
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/07/succes-gourmand-in-de-lidl.html
... Succès Gourmand in de lidl Verleden week grasduinde ik nog door menig supermarkt in Parijs. Middenin het 10e arrondissement heb ik helaas geen Auchan of Carrefour kunnen ontdekken en om nou blikken confit de canard en dergelijke mee te slepen in de metro, ging me ...
Carpaccio van bresaola (lekker kerst voorgerecht!) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/carpaccio-bresaola-kerst/
... Carpaccio van bresaola (lekker kerst voorgerecht!) De meest gezellige tijd van het jaar is aangebroken. Veel supermarkten pakken uit en lidl doet dat met hun exclusieve Delicieux producten. Wij gaan praktisch elke week wel even naar de lidl en nu was het een waar feestje ...
Voorjaarssalade van spitskool met lamskoteletten - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/voorjaarssalade-spitskool-lam/
... ig en droog is als wij het huwelijksbootje instappen. Over zonnig gesproken, deze salade die geïnspireerd is op die van een lidl receptkaart is een ultieme lentesalade. Knapperige spitskool, zoete peer, frisse dressing en lamskoteletten in dunne plakjes. Dat is de lente op je bord, toch? Instructies Was de spitskool en snijd deze in dunne reepjes. Schil de peer en snijd deze in dunne plakjes. Hak de pecannoten grof. Maak de dressing door citroenrasp en citroensap te mengen met de yoghurt, knoflook en peper en zout. Zet de grillpan op hoog vuur. Kruid de lamskoteletten in met olie, za'atar, peper en zout en bak ze in circa 5 minuten gaar (2.5 minuut aan ieder ...
Supersnelle schuimtaartjes & hét kerstmenu 2018 - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/schuimtaartjes-kerstmenu-2018/
... agerecht. Al met al heb je zo een heel divers kerstmenu en tegelijkertijd een menu wat klopt en waarbij alles goed samengaat. Het recept voor de bisque volgt binnenkort. De kiprollade en aardappelgratin kun je bij lidl kopen en volgens de instructies op de verpakking bereiden. Voor de romanesco vind je hier een recept. Printable kerstmenu Om het nóg makkelijker voor je te maken, heb ik een leuke printable gemaakt. Een kerstmenu wat je zo kunt uitprinten! Zo ziet het er helemaal professioneel uit :-). Om de printable uit te printen, klik je er met je rechter muisknop op en klik je op 'afbeelding bekijken'. Voor de schuimtaartjes in het recept voor het kerstdessert heb ik als basis de merengues van lidl Delicieux gebruikt. Deze vormen samen met de room de basis. Je kunt daarnaast zelf gaan variëren. Met fruitsoorten bijvoorbeeld. Ik ging voor de combinatie cranberry, pistachenootjes en aardbei. Dat smaakt lekker samen. Bovendien zijn er geen meer kerstige kleuren dan groen en rood, dus je sluit je diner zo zeker in stijl af! Cranberry compôte De cranberry compôte maakte ik zelf met verse cranberry's, maar deze kun je ook kant-en-klaar kopen. Als je de cranberry compôte ook zelf wil gaan maken heb je het volgende nodig: 600 gram cranberry's 1 zakje vanillesuiker kaneelstokje 175 gram suiker 1 liter water Wat komt er op jouw kersttafel? Instructies Hak de nootjes grof. Halveer de aardbeien. Klop de slagroom met de mixer lobbig. Leg op de 4 borden 1 merengue. Verdeel hier een lepel slagroom over, gevolgd door een lepel cranberry compôte. Leg hier weer een schuimpje op gevolgd door de slagroom. Decoreer met nootjes en aardbeien. Spuit op het bord, op een sierlijke manier, wat balsamicocrème ...
Kumato tomaten | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/kumato-tomaten/
... Een simpele salade maak je aantrekkelijk door de manier waarop je het op een bord of in een schaal smijt. Kijk maar op de foto. Niks bijzonders. Gewoon (nou ja, kom ik zo op terug) tomaten, mozzarella, basilicum, een dikke dressing en in het midden komkommer. Dat hoort ...
Kreeften bisque (met echte stukjes kreeft) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/kreeften-bisque/
... Kreeften bisque (met echte stukjes kreeft) Met een goede bisque, kun je mij wel blij maken. Vol en rijk van smaak met het liefst stukjes kreeft of langoustine erin. Ik was super (blij) verrast toen ik bij lidl in het vriesvak hele kreeften vond! Toen ik dat zag, dacht ...
Aan tafel met Tanja: Potje rucola
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/12/potje-rucola.html
... Potje rucola Toen IJburg enkele jaren geleden nog een opgespoten zandvlakte was, zag je menigeen scharrelen om daar de spontaan opgekomen rucola te plukken. Dat het een woekerplantje is heb ik ondervonden op het balkon: na het zaaien had ik binnen zes weken verse jonge ...
Gyudon (Japanse biefstuk bowl) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/gyudon/
... Gyudon (Japanse biefstuk bowl) Een tijdje geleden aten we bij Wagamama een paar lekkere Aziatische bowls waaronder een Japans gerecht. Daardoor kwam ik op het idee om deze gyudon te maken. Gyudon is een Japans gerecht met rijst en biefstuk. Normaliter wordt dit gegarneerd ...
Budget: kip met zwarte pepersaus (€ 2,23 p.p.!) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/kip-met-zwarte-pepersaus/
... Budget: kip met zwarte pepersaus (€ 2,23 p.p.!) Al sinds we terug zijn uit Singapore (en dat is inmiddels al ruim 3 maanden) zit die kip met zwarte pepersaus in mijn hoofd. Natuurlijk at ik dit gerecht wel vaker. Ik werkte nota bene 2 jaar lang in een wokrestaurant, ...
