Resultaten voor recept javanais roger van damme

Jeroen Meus - Javanais met ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/javanais-met-ganache-van-chocolade

... javanais met ganache van chocolade - Een stukje zelfgemaakte javanais is de perfecte afsluiter van Het Nationale Kerstmenu. Laat het smaken! - De biscuit Verwarm de oven voor tot 220 °C.Klop de eiwitten schuimig met de suiker in de keukenmachine.Voeg er het ...

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Javanais met ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-javanais-met-ganache-van-chocolade

... Het Nationale kerstmenu - javanais met ganache van chocolade - Een stukje zelfgemaakte javanais is de perfecte afsluiter van Het Nationale Kerstmenu. Laat het smaken! - 0. Verwarm de oven voor tot 220 °C. 1. Klop de eiwitten schuimig met de suiker in de keu ...

Recept voor Javanais van geitenkaas met belottaham en rode wijnazijn | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/javanais-van-geitenkaas-en-maple-syrup-met-belottaham-en-reductie-van-rode-wijnazijn/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 70 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 200 g verse geitenkaas Toevoegen 2 dl melk Toevoegen 1,5 dl room Toevoegen 6 blaadjes gelatine ...

Jeroen Meus - Javanais met aardbeien - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/javanais-met-aardbeien

... javanais met aardbeien - De klassieke javanais stond enkele jaren geleden als dessert op het Nationale Kerstmenu. Jeroen maakt een zomerse variant met een botercrème van aardbei, verse aardbeien en witte chocoladeschilfers. - Verwarm de oven voor op 220°C.Doe ...

Recept voor ontbijtbrood | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ontbijtbrood

... °C en bak het brood 35 minuten. tip: Voor extra glans bestuif je het brood op het einde van de baktijd met wat water. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten 300 gtarwebloem 200 gwitte bloem 100 gspeltbloem 350 gwater 12 gverse gist 10 gzout 10 gboter 1 handje zemelen extra: 1 bakblik van 35 cm lang ...

Recept voor quiche lorraine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/quiche-lorraine

... de groentenmengeling erover en overgiet met het eimengsel. Zet de oven op 160°C en bak de quiche nog 30 minuten af. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier)  Ingrediënten voor 1 quiche voor de bodem: 310 gbloem 75 gwater 190 gboter voor de vulling: 7 eieren 400 groom 1 prei, fijngesneden 5 lente-uitjes, fijngesneden 2 sneetjes gekookte ham, in reepjes 2 sneetjes vers spek, in reepjes 2 sneetjes gandaham, in reepjes peper - zout extra: taartvorm ∅ 24 cm / bakbonen ...

Recept voor oma's appeltaart | njam!

http://www.njam.tv/recepten/omas-appeltaart

... f. Neem de taart uit de oven, haal uit de vorm en bestrijk met gelei. Werk af met fijne reepjes appel en poedersuiker. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten voor het boterdeeg: 250 gpatisseriebloem 100 gcassonadesuiker 100 groomboter 1 ei 1 eidooier 1 snuifje zout 1 tl sinaasappelzeste / citroenzeste / limoenzeste 1 elamandelpoeder voor het beslag: 40 groomboter 60 gkristalsuiker 2 eidooiers 10 gzetmeel 3 jonagold appels, in blokjes sap van 1/2 citroen voor de afwerking: 1 scheutje water 2 elabrikozenconfituur 1/2 granny smith, in reepjes 2 elpoedersuiker extra: taartvorm met open bodem ∅ 18 cm ...

Recept voor poffertjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/poffertjes

... d zijn. serveren: Verdeel de poffertjes over de borden, bestrooi met poedersuiker en leg er enkele bolletjes boter op. (voor meer recepten van roger van damme klik hier) Ingrediënten voor 6 personen voor het beslag: 300 gmelk 15 gverse gist 1 ei 15 gkristalsuiker 1 snuifje zout 100 gzure room 200 gbloem 50 ggesmolten boter voor de boter: 300 gboter 1 mespgemberpoeder 1 mespkaneel 1 vanillestokje, uitgeschraapt 1 tlpoedersuiker extra: poffertjespan / keukenrobot / spuitzak / bakpapier / klopper / plastic spuitflesje ...

Javanais | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/javanais

... er in met een beetje water en laat afkoelen. Als het afgekoeld is kan je het papier er gemakkelijk afhalen. Crème au beurre: Zie recept crème au beurre Ganache: Warm de room op en doe de suiker erbij en ook de glucose tot alles lauw is. Smelt er dan de chocolade in. Werk op met de boter en doorroer voorzichtig: het mag zeker niet koken. Laat afkoelen. Maak laagjes : een laagje deeg; een laagje crème au beurre; een laagje deeg; een laagje crème au beurre,... Laat één dag opstijven in de koelkast en werk dan af met de ganache. Ingrediënten crème au beurre 300 gr room 100 gr glucose 30 gr bloem 60 gr suiker 8 eiwitten 100 gr suiker 300 gr marsepein 250 gr chocolade 100 gr boter materiaal paletmesje bakpapier ...

Recept voor eclairs gevuld met banketbakkersroom | njam!

http://www.njam.tv/recepten/eclairs-gevuld-met-banketbakkersroom

... rsroom glad en doe in een spuitzak. Vul de éclairs met de room en dop in de ganache. Dop de zijkanten in hagelslag. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten voor de soezen: 100 gboter 100 gmelk 100 gwater 150 gpatisseriebloem 7 eieren fleur de sel voor de banketbakkers room: 1 lmelk 5 eierdooiers 90 gpuddingpoeder 250 gsuiker 1 vanillestokje, uitgeschraapt voor de ganache: 300 gslagroom 150 gglucose 290 gpure chocolade voor de afwerking: hagelslag ...