Resultaten voor rabarberconfituur aeg stoomoven

Rabarberconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rabarberconfituur

... rabarberconfituur - Schil de rabarber. Snij de rabarber in fijne schijfjes. Zet een brede, hoge braadpan op een laag vuurtje en doe de rabarber en suiker erin. Laat dit koken tot de suiker karameliseert en het meeste water verdampt is. Als je geen brokken wil, stamp dan met een ...

Rabarberconfituur | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/rabarberconfituur

... rabarberconfituur - Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn en het citroensap in een wijde kookpot en meng alles goed onder elkaar. Breng zachtjes aan de kook. Voeg de sinaasappelrasp toe. Laat 4 min (niet ...

Rabarbermousse met aardbeien | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rabarbermousse-met-aardbeien

... Rabarbermousse met aardbeien - Een lekker fris dessertje dat klaar is op een halfuurtje, ideaal niet? Verwarm 4 eetlepels rabarberconfituur. Voeg de geweekte gelatine toe (weken in koud water!). Meng, voeg de rest van de confituur toe en de platte kaas, laat afkoelen. Klop de eiwitten ...

Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven

... Asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, azijn en ...

Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven

... Chocoladegebak in de stoomoven - Smelt de chocolade en de boter in een pan au bain-marie. Smeer de gebakschotel met een kwastje in met boter. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er geleidelijk aan ...

Jeroen Meus - Rabarberconfituur met gember en ontbijtmuffins met muesli - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rabarberconfituur-met-gember-en-ontbijtmuffins-met-muesli

... toe. Laat de rabarber 7 minuten koken, voeg er daarna de suiker aan toe en laat het geheel nog eens 4 minuten doorkoken.Stort de rabarberconfituur in gesteriliseerde bokalen en laat volledig afkoelen.Muffins Verwarm de oven voor tot 175°C.Meet de melk af in een maatbeker. Voeg er de olie, de honing en het ei aan toe. Meng alles goed onder elkaar.Weeg de muesli en de bloem af in een kom en voeg er het bakpoeder, een snuif zout en de speculaaskruiden aan toe.Meng de droge en de natte ingrediënten onder elkaar en schep het beslag in de muffinvormpjes.Schuif de muffins 30 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn en laat ze daarna afkoelen op een rooster.Schep wat Griekse yoghurt op een bord en leg er enkele blauwe bessen in. Druppel de honing erover. Serveer meteen de verse muffin en de confituur van rabarber. ...

Kipfilet met champignons uit de stoomoven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kipfilet-met-champignons-uit-de-stoomoven

... Bereiding Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde pan van 1,5 liter en stoom 15 minuten op 80°C. Doe de rijst in een niet-geperforeerde pan van 2,5 liter en voeg er 500 ml water aan toe wanneer je ...

Luikse salade uit de stoomoven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/luikse-salade-uit-de-stoomoven

... Luikse salade uit de stoomoven - Was de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer ½ cm. Snijd de boontjes ongeveer even groot als de aardappelblokjes. Stoom ze samen 1 minuut op 120° in de stoomoven. Verwarm ondertussen de Luikse siroop en Grimbergen. Meng de mayonaise ...

Zeeduivel met broccoli en farfalle - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeeduivel/zeeduivel-broccoli-farfalle

... Zeeduivel met broccoli en farfalle 6 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 800 g broccoli, in roosjes (ca. 2 broccoli) 6 zeeduivelfilets van elk 150 g (ca. 3 cm hoog) 500 g farfalle (kooktijd ...

De nieuwe keuken | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/de-nieuwe-keuken/

... Dit is de nieuwe keuken van Cornette en De Man. Althans, een computertekening. Want de echte keuken komt pas als het nieuwe huis klaar is en dat duurt nog tot eind 2009! Dus nog even wachten op het grote zespits gasfornuis (dubbele branders) met wokbrander en twee ovens. Boven ...