Resultaten voor que manger le soir d'un repas lourd

Blanc Manger | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/blanc-manger

... Blanc manger - Gepocheerde peren: Bereid de gepocheerde peren de dag voordat je het recept wilt maken. Schil daartoe de peren, maar laat het steeltje eraan. Snij ze in tweeën en leg ze in een pan met 1,5 l water, het citroensap, de suiker, de honing, de zwarte peper, ...

Blanc Manger met kip en amandel

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/239/blanc-manger-met-kip-en-amandel

... Blanc manger met kip en amandel - Een echte Franse klassieker - Spoel de kipfilets onder koud stromend water en dep ze droog. Snij ze in blokjes van 1 cm. Verwarm de oven voor op 210°C. Breng de melk aan de kook. Voeg de rijst, het amandelpoeder en de kip ...

Kipfilet met tuinbonen, tijm en chorizo | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/kipfilet-met-tuinbonen-tijm-en-chorizo/

...   manger. Ik graai en snaai tussen de tzatziki’s, carbonara’s, pörkölts, boerenkoolstamppotten, kalfsblanquettes, pad thais en cheviches, ik strooi en giet met nam pla, sesamzaad, sherryazijn, walnotenolie en sojasaus, ik stuuk en plamuur met harissa, crème d’Isigny en tahin. Elke dag anders, elke dag lekker – nou ja, bijna – dus ik zou boeken kunnen vullen met mijn ‘favoriete’ gerechten. Sterker, dat heb ik al gedaan. Ik ben een man van wisselende culinaire contacten, een Casanova van de gastronomie, telkens weer verliefd op nieuwe smaken. Ik heb nooit kunnen kiezen en ik hoef dat ook helemaal niet. Maar ze blijven doorzeuren hè. “Maar er is toch wel één gerecht dat u echt heel lekker vindt?†Nee. Er zijn er honderden. Zoals dit: kipfilet met tuinbonen, tijm en chorizo. Snijd de chorizo in kleine blokjes en bak die droog op laag vuur een paar minuten, zodat er van die r ...