Resultaten voor pruimentaart met bladerdeeg piet huy,

Pruimentaart met gezouten karamelijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pruimentaart-met-gezouten-karamelijs

... pruimentaart met gezouten karamelijs - Meng alle ingrediënten voor het deeg. Voeg wat Sweet Mix en een mespunt kaneel toe. Meng tot homogene massa. Laat opstijven in folie in de koelkast. Snij de pruimen grof.                                          ...

Ossenhaas in bladerdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ossenhaas-in-bladerdeeg

... Ossenhaas in bladerdeeg - Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt de vetstof in de pan, kruid het vlees en bak aan tot het overall een mooi korstje heeft (3 minuten aan elke kant) Haal de ossenhaas uit de pan en leg hem gedurende 20 minuten in de koelkast tot hij koud is. ...

Schuimtaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/schuimtaart

... Schuimtaart - Bak de voorverpakte bladerdeeg blind in een bakvorm. Klop de eiwitten stijf met 1/3 van de suiker. Op het einde spatel je de rest van de suiker erdoor. Bestrijk de gebakken bladerdeeg met banketbakkersroom en daarboven de opgeklopte eiwitten. Bak in een oven ...

Worstenbrood | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/worstenbrood

... Worstenbrood - Rol het bladerdeeg open en snijd het in 4. Neem ¼ van het bladerdeeg. Neem een varkensworst en knijp de inhoud van de worst uit de darm. Rol het deeg zeer los rond de worst. Plooi de uiteinden om en kleef dicht met eigeel. Bak op een ovenplaat in een oven van ...

Franse pruimentaart (Far Breton)

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2013/11/franse-pruimentaart-far-breton.html

... Franse pruimentaart (Far Breton)In Bretagne gebruikt men voor dit typische streekgerecht Armagnac. Ik heb dit alleen niet in huis: wel Calvados en daarom geef ik er een Normandische draai aan.Verder kan je een "Far" ook met andere (gedroogde) vruchten maken. Deze taart kan ...

Hapje: Scampi in bladerdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hapje-scampi-in-bladerdeeg

... Hapje: Scampi in bladerdeeg - Nog op zoek naar een lekker hapje? Serveer deze scampi met een pittig dipsausje. Zoek je nog een lichte lunch? Maak een lekker slaatje en werk af met de scampi! Smakelijk! Pel de scampi en laat het staartje eraan. Kruid ze met peper en zout. Bebloem ...

Bladerdeegkoekje met ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeegkoekje-met-ham

... Bladerdeegkoekje met ham - Leg het bladerdeeg voor je en beleg met de ham. Laat boven en onder wat plaats over. Plooi ze dicht zoals voor een palmierkoekje of rol op. Laat opstijven in de koelkast. Snijd schijfjes van 0.5 cm en bak of op 180 graden gedurende 10 à 12 minuten. ...

Jeroen Meus - Pruimentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-0

... pruimentaart - Dit is een pruimentaart die je waarschijnlijk niet bij de bakker vindt omdat Jeroen er een lekker laagje frangipane aan toevoegt. Hemels! - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Vet een taartvorm in met boter en bestuif met bloem. Leg een vel kruimeldeeg ...

Kaastaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaastaart

... Kaastaart - Verwarm de oven op 200 graden. Klop de eigelen met 200 g suiker en de eiwitten met 100 g suiker goed stijf. Meng de platte kaas met de room. Doe de platte kaas bij de eigelen en voeg ook het maïszetmeel toe. Meng het eiwit onder het deeg (kort maar goed) . Er ...

Pruimentaart - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/pruimentaart

... pruimentaart 1 taart 10 min voorbereiden 45 min bereiden 30 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten voor het deeg 180 g bloem 90 g koude boter 3 eetlepels suiker 1 middelgroot ei voor de vulling 1½ eetlepel suiker (of 3 eetlepels ...