Resultaten voor polentacake
Jeroen Meus - Polentacake met pistache en rabarbercompote - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polentacake-met-pistache-en-rabarbercompote
... rcompote - Gemalen pistaches en polenta vervangen de bloem in deze cake. Heerlijk met een lepel rabarbercompote on the side. - De polentacake Verwarm de oven voor tot 175 °C.Maal de pistaches tot poeder in de hakmolen.Meng het pistachepoeder met de polenta, de suiker, de eieren en het vanille-extract (of ...
Jeroen Meus - Polentacake met abrikozen, kardemom en plattekaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polentacake-met-abrikozen-kardemom-en-plattekaas
... polentacake met abrikozen, kardemom en plattekaas - Deze polentacake is de geknipte kandidaat voor wie graag glutenvrij bakt. Polenta is een meel dat wordt gemaakt van griesmeel. Kies dan wel voor glutenvrij bakpoeder. Jeroen geeft het gebak een zoete toets dankzij de abrikozen ...
Citroen/polentacake | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/citroenpolentacake/
... t het net even anders dan anders. Zou je er niet over denken om een plak cake als dessert te serveren dan is dat met deze citroen/polentacake wel even anders. Oven op 180 graden. Springvorm van zo’n 25 cm goed invetten en bakpapier op de bodem. Zijkanten bestrooien met wat polenta en er weer uitschudden. Zeef 115 gram bloem me ...
Jeroen Meus - Polentacake met maanzaad en sinaasappel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polentacake-met-maanzaad-en-sinaasappel
... polentacake met maanzaad en sinaasappel - Polenta wordt gemaakt van maïs. Je kunt er perfect een glutenvrije cake mee bakken op voorwaarde dat je glutenvrij bakpoeder gebruikt. Jeroen geeft het gebak meer smaak met maanzaad, kardemom, sinaasappel en geroosterde amandelen. ...
Sinaasappel & polenta cake van Tana Ramsay - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cake/sinaasappel-polentacake-tana-ramsay
... Sinaasappel-polentacake van Tana Ramsay 8 stukken 0 min voorbereiden 2:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten 2 sinaasappelen 5 eieren 250 g lichtbruine basterdsuiker 100 g polenta 100 g gemalen amandelen ...
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2013/03/vederlichte-citroen-polentacake.html
... Vederlichte citroen-polentacake Weten wat je eet. We lijken er steeds meer mee bezig te zijn. Ik lees altijd het etiket. Niet de calorieën, wél de ingrediënten. Ellenlange lijst? Te kunstmatig. Onuitspreekbare stofjes? Onbetrouwbaar. Ai, wat wordt er toch een hoop troep ...
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2013/04/polentakoekje-met-spinaziepesto-porcini.html
... arella, of zoals nu met paddestoelen. Dit voorgerecht maak ik vandaag voor mijn 93-jarige oma. Toe eten we bovendien mijn citroen-polentacake met lavendelroom. Wat zal zij ervan vinden?Ingrediënten voorgerecht voor 4 personen Voor de polentakoekjes: - 200 g traditionele polenta - 0,8 liter water - 2 el olijfolie - snuf zout en peper - 2 el gedroogde porcini - olie om in te bakken Voor de spinaziepesto: - 150 gram verse spinazie - 1 teen knoflook - 2 el geroosterde pijnboompitten - 30 g Parmezaanse kaas - olijfolie - 1 el citroensap - zout en peper Garnering: - 20 mooie spinazieblaadjes - 200 g (kastanje)champignons of andere paddestoelen, in plakjes - 1 klein teentje knoflook, fijngewreven met platte kant van mes - 2 el balsamicoazijn - zout en peper Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de gedroogde porcini in klein kommetje en giet er kokend heet water op tot alles onderstaat. Laat tien minuten weken. Zeef de porcini boven een maatbeter en bewaar het water. Snijd de porcini heel fijn en zet apart. Vul het overgebleven water in de maatbeter aan tot 0,8 liter. Giet het water in een ovenschaal. Roer nu de polenta, olijfolie, zout en porcini erdoor. Laat het geheel garen in de oven gedurende ongeveer 45-60 minuten. Roer halverwege een keer door, als de polenta nog zacht i ...