Resultaten voor pladijs met knolselderpuree piet huysentrut
Recept voor pladijs met knolselderpuree | njam!
http://www.njam.tv/recepten/pladijs-met-knolselderpuree
... bereiden: bak de pladijs: Fileer de vis en spoel af onder koud stromend water. Smelt de helft van de boter in de pan. Wentel de pladijs door de bloem en bak de vis eerst met de velkant naar beneden. Draai halverwege de gaartijd om. maak de knolselderpuree: Kook de ...
Recept voor gebakken pladijs met grof boerenbrood | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-pladijs-met-grof-boerenbrood
... bereiden: Fileer de vis en spoel af onder koud stromend water. Haal de pladijs door de bloem. Smelt de boter in de pan en leg de pladijs hierin. Laat de vis op een zacht vuur langs beide kanten bruinbakken, bedruip regelmatig met de boter. werk af: Leg de gebakken pladijs ...
Pladijs bakken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-bakken
... ijs bakken - Maak de vis proper en snij de vinnen eraf met een schaar. Dep de vis droog en kruid met peper & zout. Bebloem de pladijs en klop de overtollige bloem eraf. Zet een antikleefpan op een middelmatig vuur en smelt de boter tot het lichtbruin is. Leg de vis in ...
Goujonettes van pladijs met gribiche
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/goujonettes-van-pladijs-met-gribiche-en-kruidensla
... Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla - Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla - Fileer de pladijs en snij de filets in reepjes.Klop het eiwit los en haal de reepjes pladijs erdoor. Paneer daarna de visreepjes in broodkruim of panko.Frituur ...
Pladijs in botersaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-in-botersaus
... pladijs in botersaus - Smelt boter in een antikleefpan. Kruid de vis met peper en zout. Bak de pladijs kort aan langs beide kanten. Haal de vis uit de pan. Versnipper de sjalot en stoof aan in dezelfde pan. Blus met wijn en witte wijnazijn. Giet de room erbij en laat ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/knolselderpuree
... knolselderpuree - In een ovenschotel, geroosterd of in een lekkere puree... knolselder is heel veelzijdig. Met deze knolselderpuree geef je jezelf een groenteboost. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.Schil de knolselder en snijd in blokjes van ...
Knolselderpuree | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/knolselderpuree
... knolselderpuree - Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Schil de knolselder en smeer hem in met de halve citroen. Snij de knolselder in even grote stukken als de aardappelen. Doe de aardappelen samen met de knolselder in een kookpot. Zet onder met de helft ...
Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/fishsticks-van-pladijs-met-dragonmayonaise
... Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise - Fileer de pladijs. Wentel ze in bloem, het eigeel en dan in het paneermeel. Frituur op 180°. Meng de mayonaise met de yoghurt en de dragon. Pluk de peterselie en frituur ze op 180°. Serveer de pladijs met citroen, de gefrituurde ...
Pladijs met een fondue van tomaat
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-tomaat-en-groene-kruiden
... ten snijd in vier en verwijder de zaadjes. Snijd ze vervolgens in brunoise (dobbelsteentjes).Knip de vinnen aan de zijkant van de pladijs bij. Spoel de pladijzen onder koud stromend water. Dep droog met een propere handdoek. Breng op smaak met peper en zout. Wentel de pladijs even door de bloem en klop goed af.Kleur de boter op een hoog vuur in een pan met antiaanbaklaag. Leg de pladijs in de pan en voeg voortdurend klontjes boter toe zodat de boter niet verbrandt. Draai de vis om en kleur beide kanten bruin. Neem de ...
Pladijs met ansjovis en kerstomaatjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-ansjovis-en-kerstomaatjes
... pladijs met ansjovis en kerstomaatjes - pladijs met ansjovis en kerstomaatjes - Vraag aan de visboer om de pladijs te fileren zonder vel maar laat er de lekkere zijvinnen aan. Snijd de ansjovis in kleine stukjes. Leg de pladijsfilets open met de ‘velkant’ ...