Resultaten voor pistolets bakken sos piet

Pistolets | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pistolets

... n beetje bebloemen en dan in een voorverwarmde oven van 230 graden en bak ze 10 tot 15 minuten, afhankelijk van de grootte van de pistolets. Ingrediënten 400 gr bloem 2 dl lauwe melk 42 gr verse gist 20 gr boter 5 gr zout ...

Hamburger | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hamburger

... aan één kant, draai de hamburger en leg en een sneetje kaas op. Laat hem nog eens 6 minuten bakken aan de andere kant. Stop de pistolets even in de oven. Leg een blaadje sla, een schijfje tomaat, augurkjes en uitjes op één deel van de pistolet. Doe er nog wat ketchup bij. Leg de hamburger op de sla en sluit de pistolet. Ingrediënten 1 ei bloem 1 komkommer 2 tomaten 1 krop sla handvol kleine uitjes handvol augurkjes 2 el currypoeder ketchup 4 sneedjes kaas ma ...

Broodje met rivierkreeftjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-rivierkreeftjes

... Broodje met rivierkreeftjes - Snijd de pistolets in de gewenste vorm. Kook de asperges beetgaar. Snijd de Comtékaas in blokjes en hak de bieslook fijn. Meng de kaasblokjes met de rivierkreeftjes en de bieslook, doe er de olijfolie en de balsamico bij. Schik de asperges ...

Tonijnsalade op bruine pistolets - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/tonijnsalade/tonijnsalade-bruine-pistolets

... Tonijnsalade op bruine pistolets 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 11 waarderingen LunchgerechtVisOverige keukens bevat per portie180 kcal 10 g eiwit 5 g vet 23 g koolhydraten Ingrediënten 2 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt ...

Gevulde pistolet met roerei, ham en champignons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-pistolet-met-roerei-ham-en-champignons

... oog worden.Schep de champignons eronder breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte peterselie.Snijd een kapje van de pistolets en haal er een beetje broodkruim uit. Bekleed de binnenkant met een plakje ham en vul de pistolets met roerei.Dien onmiddellijk op. Serveer met wat sla en gehalveerde kerstomaatjes. ...

Jeroen Meus - Pistolets belegd met kip Hawaï en garnalensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pistolets-belegd-met-kip-hawai-en-garnalensalade

... pistolets belegd met kip Hawaï en garnalensalade - Op zondag met het hele gezin ontbijten met verse pistolets van de warme bakker – dat is één van de prettigste dingen die er bestaan. Jeroen maakt er lekker beleg bij dat bovendien snel klaar is. Voor de kip Ha ...

Tip voor Moederdag: ontbijt op bed | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tip-voor-moederdag-ontbijt-op-bed

... dag: ontbijt op bed - Bak pannenkoeken. Steek ze uit in hartjevorm. Lekker schattig. Vul een kom met croissants, koffiekoekjes en pistolets. Ga voor de miniversie.  Vul een potje met aardbeien, stukjes banaan of mandarijn. Smelt chocolade en doe ook dit een kommetje. Een minichooladefo ...

Uit de keuken van Levine: Pistolets

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/02/pistolets.html

... pistolets Knapperige lichtbruine pistolets, die wil ik elke dag wel eten! Deze broodjes worden met een poolish, een voordeeg, gemaakt. Een poolish bestaat uit gelijke delen tarwebloem/meel en water en een klein beetje gist. Het ziet eruit als een dik pannenkoekbeslag. Dit ...

Uit de keuken van Levine: Lichtbruine pistolets

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2020/09/lichtbruine-pistolets.html

... Lichtbruine pistolets Het ‘secret ingrediënt’ in dit recept is roggezuurdesempoeder. Het geeft extra smaak aan de broodjes. Het poeder zelf heeft geen rijskracht en er moet dus altijd ook nog gist aan het deeg toegevoegd worden.Voordat het deeg wordt gekneed, wordt ...

Uit de keuken van Levine: Lichtbruine pistolets

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2020/09/lichtbruine-pistolets.html

... Lichtbruine pistolets Het ‘secret ingrediënt’ in dit recept is roggezuurdesempoeder. Het geeft extra smaak aan de broodjes. Het poeder zelf heeft geen rijskracht en er moet dus altijd ook nog gist aan het deeg toegevoegd worden.Voordat het deeg wordt gekneed, wordt ...