Resultaten voor piet hvarkenswangen witte wijnuysentruyt varkenswangetjes met witte wijn recept
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes
... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom ...
Stoofpotje van varkenswangetjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofpotje-van-varkenswangetjes
... Stoofpotje van varkenswangetjes - Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pot en schroei beide kanten van de varkenskaakjes mooi dicht. Voeg de ui toe. Overstrooi met bloem en blus met water. Roer het aanbaksel los met de garde. Voeg het bier ...
Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P. | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/varkenswangetjes-met-rodenbachsaus-van-madam-p
... Bereiding Haal de wangetjes een halfuur voor het bakken uit de koelkast. Verhit een pan en voeg vetstof toe. Kleur de varkenswangetjes aan. Kruid met peper en zout. Blus met Rodenbach. Voeg een blaadje laurier toe. Zet het deksel op de pot. Laat 2 uur sudderen ...
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-wijn-punch
... witte wijn punch - Snijd alle fruit in gelijke stukken. Doe er de witte wijn bij en zet enkele uren goed fris. Net voor het serveren strooi je er wat lavendel in. Serveer in een bowl met kopjes. Ingrediënten nectarine perzik Charantais meloenen kersen lavendel 2 flessen ...
Scampi's in roze roomsaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus?page=3
... Scampi's in roze roomsaus By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 3 April 2012 4 of 5 stars 3 4 4 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomatenpuree : 1 th lepel kreeftenbouillon : 1 dl witte wijn : 2 dl scampi : 24 dikke boter : een klontje room : 1 dl ...
Scampi's in roze roomsaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus?page=2
... Scampi's in roze roomsaus By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 3 April 2012 4 of 5 stars 3 4 4 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomatenpuree : 1 th lepel kreeftenbouillon : 1 dl witte wijn : 2 dl scampi : 24 dikke boter : een klontje room : 1 dl ...
Scampi's in roze roomsaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus?page=1
... Scampi's in roze roomsaus By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 3 April 2012 4 of 5 stars 3 4 4 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomatenpuree : 1 th lepel kreeftenbouillon : 1 dl witte wijn : 2 dl scampi : 24 dikke boter : een klontje room : 1 dl ...
Mosselen in room en witte wijn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-room
... Mosselen in room en witte wijn - Was de mosselen goed en laat ze nog een uurtje staan in de helft melk en de helft water. De mosselen slopren zo de melk op en worden groter. Snij de look, ui en de selder fijn. Doe de vetstof in de pot en stoof de groenten aan. Doe ...
Lotte met witte wijnsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lotte-met-witte-wijnsaus
... Lotte met witte wijnsaus - Smelt de boter in een antikleefpan op een middelmatig vuur. Kruid de vis langs beide kanten met peper en zout. Bebloem de vis. Leg de filets in de pan (zodat de pan vol ligt). Bak ze een 4-tal minuten aan elke kant. Haal de lotte uit de pan. ...
Kabeljauw in witte wijnsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kabeljauw-in-witte-wijnsaus
... Kabeljauw in witte wijnsaus - Verwarm het water, doe er de groentebouillon bij en giet er ook de witte wijn bij. Voeg een sjalotje toe, samen met tijm en laurier en laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe en laat terug tot de helft inkoken. Kruid met peper en zout. ...