Resultaten voor piet huyzentruyt hopscheuten

Bereiden van hopscheuten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bereiden-van-hopscheuten

... Bereiden van hopscheuten - Koop altijd verse hopscheuten, kan je herkennen aan de witte kleur en de krokantheid! Eerst gaan we de scheuten reinigen : KRAAK (niet snijden) het achterste vezelachtige gedeelte van de hopscheut af. Was de hopscheuten door ze 5 tot 6 keer ...

Hopscheuten met zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hopscheuten-met-zalm

... hopscheuten met zalm - Meng water met een beetje bloem en citroensap. Voeg de hopscheuten eraan toe als het water bijna kookt, laat het opkoken en neem de pan vervolgens van het vuur. Pocheer de eitjes in een beetje water met azijn. Doe de room in een pannetje met ...

Hopscheuten met mousselinesaus | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/hopscheuten-met-mousselinesaus

... hopscheuten met mousselinesaus - Laat een flesje Hopus tot de helft reduceren. Voeg 2 eierdooiers toe en klop op een zacht vuurtje. Voeg geklaarde boter en wat citroen toe, meng tot een mousselinesaus. Neem een klein kookpannetje en vul dit met water en citroensap, ...

Poperingse hopscheuten met gepocheerd ei, sabayon van Pier Kloeffe bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/poperingse-hopscheuten-met-gepocheerd-ei-sabayon-van-pier-kloeffe-bier

... Poperingse hopscheuten met gepocheerd ei, sabayon van Pier Kloeffe bier - Maak de sabayon: sla de eierdooiers op het vuur krachtig op met 25 cl bier, tot je de bodem van de pan ziet. Doe er dan, al kloppend, druppelsgewijs de geklaarde lauwe boter bij. Pocheer de eieren ...

Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-hopscheut-scheermes-en-bloedworst

... Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst - Kook de quinoa gaar. Hak de dragon fijn. Verwijder het vlees van de scheermesjes en versnij dit fijn. Bak ze aan in een weinig boter. Voeg de quinoa en gehakte dragon toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Vul het ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...

Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets

... Ratatouille op z'n Piets By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn ...