Resultaten voor piet huysentruyt soezen

Soezen met ijs | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/soezen-met-ijs

... soezen met ijs - Kook het water met de boter en haal van het vuur. Verwarm de oven op 200 graden. Doe er de bloem bij. Meng er ei per ei bij met een houten lepel. Goed roeren. Kijk goed naar het deeg, het moet half lopend blijven. Doe het deeg in een spuitzak en spuit ...

Soezen met ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soezen-met-ijs

... soezen met ijs - Kook het water samen met de boter en haal het vervolgens van het vuur. Verwarm de oven op 200 °C. Voeg de bloem eraan toe en meng goed door elkaar. Meng elk ei er één voor één doorheen met een houten lepel en roer goed. Zorg ervoor dat het deeg ...

Croquembouche | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/croquembouche

... Croquembouche - Snij het bladerdeeg op de gewenste grootte. Bak het in een voorverwarmde oven van 180°c gedurende 20 min. Snij een gaatje in de onderkant van de soezen. Voeg de extra room bij de crème patissière en roer goed door. Giet dit in een spuitzak. Spuit ...

Soezen met mandarijnen of frambozen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/soezen-mandarijnen-frambozen

... soezen met mandarijnen of frambozen 12 stuks 0 min voorbereiden 55 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen GebakVegetarischHollands bevat per portie119 kcal 5 g eiwit 6 g vet 11 g koolhydraten Ingrediënten 50 g boter of margarine 170 g bloem 4-5 ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Soezen

http://www.receptjes.be/recept_soezen.html

... soezen Ingredienten Voor 12 grote soezen: - 0,25 liter water - 1/2 theelepel zout - 100 gram boter - 150 gram bloem - 4 eieren - boter en bloem voor de bakplaatBereidingswijze Kook het water en het zout in een voldoende grote pan. Laat onmiddellijk de boter in het ...

Éclairs | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/eclairs

... Éclairs - Bereidingswijze deeg: Verwarm de oven voor op 200°C.Breng 100 gram boter met 100 gram melk en 100 gr water aan de kook. Voeg hieraan 150 gram bloem toe. Roer alles stevig door en laat drogen op het vuur. Breek intussen de eieren en voeg ze één per één ...

Soezen met citroencrème en chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/soezen-met-citroencreme-en-chocolade

... soezen met citroencrème en chocolade - Doe het water met de boter en een snufje zout in een pannetje en warm op totdat de boter volledig gesmolten is. Doe er dan de bloem bij en droog het geheel onder voortdurend roeren. Voeg één voor één de eieren toe tot je ...

Kersttip: soezen met ijs | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/soezen-met-ijs

... Kersttip: soezen met ijs - Breng het water aan de kook met margarine. Hoe meer zuurstof er in het water en de margarine is, hoe luchtiger de soezen zullen zijn. Margarine is beter voor dit recept omdat het lichter is dan gewone boter. Voeg de bloem toe en meng alles ...

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Soezeboelekestaart van Jan en Nele | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mijn-pop-uprestaurant-2016-soezeboelekestaart-van-jan-en-nele

... Mijn Pop-uprestaurant 2016: Soezeboelekestaart van Jan en Nele - De soezentaart van Jan en Nele (Mémé Gusta) is ondertussen legendarisch. Het is een klassieker en voor velen het gerecht van hun jeugd. Of je de profiteroles of soezen opvult met vanilleroom of crème ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...