Resultaten voor piet huysentruyt opgerolde cake met
Opgerolde kerststronk | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerolde-kerststronk
... opgerolde kerststronk - Klop de eieren met de suiker zeer goed op tot schuim (10 min). Spatel de bloem eronder (niet met de mixer). Neem een bakplaat en leg er bakpapier op. Verdeel het deeg op het bakpapier. Zorg ervoor dat je een egaal dun laagje strijkt, zodat het ...
Opgerolde cake | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/opgerolde-cake
... opgerolde cake - Klop de eieren samen met de suiker tot een harde schuimige massa. Meng er de bloem en het maïszetmeel voorzichtig doorheen en giet het deeg uit op bakpapier of op een matje dat niet kleeft. Bak dit gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van ...
Opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerold-broodhapje
... opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham - Neem het toastbrood dat in de lengte gesneden is en snijd de korst ervan af. Smeer in met boter. Beleg met ofwel een plakje gekookte ham, ofwel met plakje zalm, of met gandaham. Laat het bovenste deel (ongeveer 3 cm) ...
Opgerolde cake met slagroom | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/opgerolde-cake-met-slagroom
... opgerolde cake met slagroom - Klop de eieren met de suiker tot een harde schuimige massa. Meng er de bloem voorzichtig door en stort het deeg uit op het Nostik matje. Bak gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C (hou in het oog vanaf 6 minuten). ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Gemarmerde cake | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gemarmerde-cake
... Gemarmerde cake - Klop de eieren met de suiker op. Meng de bloem eronder, doe er de gesmolten boter bij en roer goed. Smeer de bakvorm in met boter en bebloem hem. Meng de helft van het beslag met de cacao. Giet afwisselend het witte en het bruine deeg in de bakvorm. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...
Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/groententempura
... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...
Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets
... Ratatouille op z'n Piets By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn ...