Resultaten voor piet huysentruyt mosselen blond bier

Mosselen natuur | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/mosselen-natuur

... mosselen natuur - Spoel de mosselen een keer of 3 in koud water. Snij de uien in halve ringen, de selder in blokjes. Doe een goede eetlepel boter in een kookpot, dan de groenten, daarop de mosselen en het glas blond bier en kruid af. Kook de mosselen op een hoog vuur ...

Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/uit-het-vuistje-pizzaballetjes-met-cheddar-en-gust-bier

... Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier - Op zoek naar een hapje of tv-snack? Deze pizzaballetjes met cheddar en Gust bier zijn dé oplossing. Eenvoudig, lekker én snel klaar. Tip: vind je geen Gust bier? Maak het dan met een ander blond bier. Warm ...

Paasdessert met Maredsous, bier en kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paasdessert-met-maredsous-bier-en-kaas

... Paasdessert met Maredsous, bier en kaas - Schil en snij de peren in partjes. Bak de peren in een pan met de suiker en het Maredsous bier. Rooster het brood. Rooster de amandelen.  Smeer de Luikse siroop op het brood. Snij schijfjes Fagotin af. Garneer het brood met ...

Mosselen op Vlaams-Brabantse wijze met Wolf bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/mosselen-op-vlaams-brabantse-wijze-met-wolf-bier

... mosselen op Vlaams-Brabantse wijze met Wolf bier - Op Vlaams-Brabantse wijze, wat is dat? Met een flesje Wolf bier, het streekbier uit regio Leuven! Zeker eens proberen, super lekker! Snij de ui en de selder in grove stukken. Leg deze op de bodem van de pot, samen ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/mosselen-met-venkel-en-dragon.html

... Foto Cathy Van de Moortele Je houdt ervan of niet: venkel. De anijssmaak is subtiel en verfijnd en ik vind het eigenlijk wel lekker. De dragon zorgt voor nog extra smaak bij het zachte mosselvlees.Wat hebben we nodig:1 eetlepel olijfolie2 kleine venkels, schoongemaakt ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/mosselen-met-venkel-en-dragon.html

... Foto Cathy Van de Moortele Je houdt ervan of niet: venkel. De anijssmaak is subtiel en verfijnd en ik vind het eigenlijk wel lekker. De dragon zorgt voor nog extra smaak bij het zachte mosselvlees.Wat hebben we nodig:1 eetlepel olijfolie2 kleine venkels, schoongemaakt ...

Mosselen in room en witte wijn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-room

... mosselen in room en witte wijn - Was de mosselen goed en laat ze nog een uurtje staan in de helft melk en de helft water. De mosselen slopren zo de melk op en worden groter.  Snij de look, ui en de selder fijn. Doe de vetstof in de pot en stoof de groenten aan. Doe ...

Mosselen met Japanse dressing - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-japanse-dressing

... mosselen met Japanse dressing By: Gepubliceerd: 24 October 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: mosselen : 2 kg droge witte wijn : scheut jonge spinazieblaadjes : 200 gr peper zout geroosterd sesamzaad : 1 el shiso purper (mosterdcress) : ...

Mosselen met een sabayon van witbier | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-met-een-sabayon-van-witbier

... mosselen met een sabayon van witbier - Doe de mosselen in een pot samen met de fijngesneden groenten. Kruiden met peper en giet er het half flesje witbier bij. Laat ze opkoken zodat je achteraf het mosselsap kan gebruiken. Maak de sabayon als volgt: Neem een wijd pannetje ...

Mosselen in papillot met wit bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/mosselen-in-papilotte-met-wit-bier

... mosselen in papillot met wit bier - We durven wel eens over het hoofd zien dat schaal- en schelpdieren op de barbecue geen enkel probleem vormen. Optie is om je mosselen op een hete gril te leggen en ze uit het vuistje te eten.   Door de mosselen in papillot te garen ...