Resultaten voor piet huysentruyt kwartels druiven portosaus

Kwartel met druiven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kwartel-met-druiven

... Kwartel met druiven - Smelt de vetstof in de pan en laat ze mooi hazelnootbruin worden. Kruid de kwartels met peper en zout en bak ze aan, 2 minuten aan elke kant van de borst en dan nog 2 minuten de rugkant. Snij de druiven in 2 en doe ze erbij. Doe het water in de ...

Recept voor Kwartels met muskaatdruiven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kwartels-met-muskaatdruiven/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 kwartels Toevoegen 10 cl kalfsbouillon Toevoegen 40 druiven Toevoegen 50 g Solo ...

Kwartel met druiven en krieltjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kwartel-met-druiven-en-krieltjes

... Kwartel met druiven en krieltjes - Breng de krielaardappelen aan de kook in een weinig gezouten water. Kuis intussen de kwartels en brand de overtollige veren weg door ze boven het gasvuur te houden. Laat een klontje boter smelten in de pan. Zet de kwartel intussen ...

Kwartels met witte druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kwartel/kwartels-witte-druiven

... kwartels met witte druiven 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtGevogelteItaliaans Ingrediënten 8 kwartels 1 tros pitloze witte druiven, ontveld 8 plakjes bacon 2 eetlepels olijfolie 25 g boter 50 ...

Druivenconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/druivenconfituur

... Druivenconfituur - Zet een brede pan met rechte randen op een hoog vuur en doe de druiven en suiker in en laat 10 minuten koken. Draai alles door een passe-vite en gooi het restafval weg. Zet terug op een hoog vuur en voeg de pectine toe en laat al roerend doorkoken ...

Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus

... Lamskroon met portosaus - Zet een gewone pan met de boter op een middelmatig vuur. Kruid het vlees met peper en zout en snij in 2 om de pan mooi te vullen. Laat het vlees 3 à 4 minuten aan elke kant bakken. Smeer de vleeskant van de kroontjes in met mosterd. Bestrooi ...

Kalkoen in portosaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalkoen-in-portosaus

... Kalkoen in portosaus - Start met het bakken van het vlees. Neem de braadpan en verhit een klontje boter. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Bak de lapjes aan beide kanten mooi bruin gedurende 4 minuten. Zorg ervoor dat je geen aangebrande boter krijgt! Neem ...

Parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/parelhoen-met-druifjes-portosaus-en-bieslookkroketjes

... Parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes - Kip of parelhoen in de oven is altijd lekker. Zeker in combinatie met een smakelijke portosaus. Brand de pluimpjes van de parelhoen.  Pel een handvol verse druifjes en ontpit. Giet de ontpitte druiven af en ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...