Resultaten voor piet huysentruyt bbq papillot mosselen

Recept Mosselen In Papillot Met Kokos,citroengras En Koriander | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402854/Mosselen-in-papillot-met-kokoscitroengras-en-koriander

... mosselen in papillot voor op de barbecue Bereidingstijd: 0-10 minuten Keuken: bbq keuken Techniek: Smoren Soort gerecht: Borrelhapjes Uit eigen keuken: Nee (i) Ingrediënten 2 kg mosselen 6dl kokosmelk 2 citroengrasstengels verse koriander, gesneden ...

Papillot van vis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/papillot-van-vis

... papillot van vis - Snijd alle groenten zeer fijn in julienne Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruid met peper en zout en voeg een blaadje basilicum ...

Kreeft in papillot | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-in-papillot

... Kreeft in papillot - Dit gerecht is oorspronkelijk bedoeld om in de keuken te bereiden maar iedereen weet dat je een barbecue met deksel ook dienst kunt laten doen als over. Fan van kreeft? Dan moet je deze papillot zeker eens proberen. Kook of stoom de kreeften 4 ...

Mosselen in papillot met wit bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/mosselen-in-papilotte-met-wit-bier

... mosselen in papillot met wit bier - We durven wel eens over het hoofd zien dat schaal- en schelpdieren op de barbecue geen enkel probleem vormen. Optie is om je mosselen op een hete gril te leggen en ze uit het vuistje te eten.   Door de mosselen in papillot te garen ...

Mosselen in room en witte wijn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-room

... mosselen in room en witte wijn - Was de mosselen goed en laat ze nog een uurtje staan in de helft melk en de helft water. De mosselen slopren zo de melk op en worden groter.  Snij de look, ui en de selder fijn. Doe de vetstof in de pot en stoof de groenten aan. Doe ...

Mosselen met Japanse dressing - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-japanse-dressing

... mosselen met Japanse dressing By: Gepubliceerd: 24 October 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: mosselen : 2 kg droge witte wijn : scheut jonge spinazieblaadjes : 200 gr peper zout geroosterd sesamzaad : 1 el shiso purper (mosterdcress) : ...

Mosselen met een sabayon van witbier | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-met-een-sabayon-van-witbier

... mosselen met een sabayon van witbier - Doe de mosselen in een pot samen met de fijngesneden groenten. Kruiden met peper en giet er het half flesje witbier bij. Laat ze opkoken zodat je achteraf het mosselsap kan gebruiken. Maak de sabayon als volgt: Neem een wijd pannetje ...

Mosselen in saffraansaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-saffraansaus

... mosselen in saffraansaus - Smelt een klontje boter in een pot en maak de mosselen op klassieke wijze. Stoof selder en ajuin aan en voeg tijm en laurier toe. Doe de mosselen erbij, kruid goed met peper en zout, giet er een beetje witte wijn over en laat gedurende 5 ...

Vis in papillot | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-in-papillot

... Vis in papillot - Ontvel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes. Snijd de wortel, prei en venkel in julienne. Schik 4 hoopjes van de groentjes op aluminiumfolie en leg er de gekruide vis op. Schik daarop de gehakte look, de tomatenblokjes en enkele venkelzaadjes. ...

Papillot van vis | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/papillot-van-vis

... papillot van vis - Snijd de witloof zeer fijn in julienne. Stoof een beetje aan en voeg er de kappertjes aan toe. Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. ...