Resultaten voor piet huysentruit boterroom

Opgerolde kerststronk | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerolde-kerststronk

... Opgerolde kerststronk - Klop de eieren met de suiker zeer goed op tot schuim (10 min). Spatel de bloem eronder (niet met de mixer). Neem een bakplaat en leg er bakpapier op. Verdeel het deeg op het bakpapier. Zorg ervoor dat je een egaal dun laagje strijkt, zodat het ...

Chocolade-pistachemacaron | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/chocolade-pistachemacaron

... Chocolade-pistachemacaron - Verwarm de oven voor op 200 °C, gasovenstand 6. Bekleed twee bakplaten met bakpapier. Doe de amandelen, poedersuiker en cacao in de multimolen van de keukenmachine; maal tot een goed gemengd, fijn poeder. Doe een klein snufje zout bij de ...

Klassieke chocoladebiscuit met pecannoten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/klassieke-chocoladebiscuit-met-pecannoten

... Klassieke chocoladebiscuit met pecannoten - Niets beter dan een heerlijke chocoladetaart! Bekleed de bodem en zijkanten van een ronde bakvorm met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180C. Maak de biscuit:Splits de eieren. Houd de eiwitten apart.   Klop de eidooiers ...

Jeroen Meus - Petit-beurretaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/petit-beurretaart

... Petit-beurretaart - Jeroen draagt deze boterroomtaart op aan de mama van een van zijn jeugdvrienden. Lut was het liefste ‘kookmoeke’ en haar recept voor gemetste koek leeft nu verder op Dagelijkse kost. - Laat de boter op kamertemperatuur komen.Bekleed een ste ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Gâteau opéra | VTM Koken

https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/gateau-opera

... Gâteau opéra - Amandelbiscuit: Verwarm de oven voor op 220°C en bekleed twee bakplaten met bakpapier. Klop de eiwitten met de fijne suiker op tot ze stijve pieken vormen. Meng de amandelen met de poedersuiker, voeg de eieren toe en klop tot het mengsel bleek is ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Misérable | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/miserable

... Misérable - Het beslag: Klop eerst de eiwitten en voeg de suiker toe. Klop dit tot een stevig schuim. Meng de bloem met de broyage. Spatel dit luchtig door de eiwitten. Verdeel het beslag gelijkmatig op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak dit af in een oven van ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...