Resultaten voor peter goossens recepten witloofsoep

Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens

... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven ...

Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens

... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles ...

Receptjes.be - Recepten - Soepen - Witloofsoep met Geuze

http://www.receptjes.be/recept_witloofsoep_geuze.html

... witloofsoep met Geuze Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 ajuin - 3 stronkjes witloof - 100 gr boter - 1 dl room - 1 staaf wit van prei - 1 L gevogeltefond - 50 gr bloem - 1 dl Lindemans GeuzeBereidingswijze Versnijd de groentjes zeer fijn en laat ze even stoven in de ...

Witloofsoep met mosterd en ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witloofsoep-met-mosterd-en-ham

... witloofsoep met mosterd en ham - Snij alle groenten fijn en stoof ze aan in wat boter. Bevochtig na 5 minuten met het water en voeg er de groentenbouillon bij. Laat gedurende 40 minuten koken en mix het geheel glad. Meng de geklopte room met de graanmosterd. Rol de ...

Sas Kookt!: Witloofsoep

http://saskookt.blogspot.be/2012/01/witloofsoep.html

... witloofsoep Ik maakt al eens deze witloofsoep van de Get into my kitchen! blog van Evelien, maar die vond ik toch net iets te gronderig smaken. Vandaag deze aangepaste versie, die ons ontzettend goed smaakte gisteren! Voor 4 personen: 1 ui 1 prei 2 stengels selder olijfolie ...

Recept Garnalenkroketten, De Klassieker | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402622/Garnalenkroketten-de-klassieker

... ; 5 eieren 1 scheutje olie peper en zout 150 g panko 3,5 l arachideolie Voor de afwerking: 5 el peterselie 1 citroen Voorbereiding TIP: Maak de vulling 12 uur op voorhand. Zo kan ze voldoende lang opstijven in de koelkast. Maak de vulling: Week de gelatinebladen in een kom ijswater. Smelt de boter in een pan en voeg al roerend de bloem toe. Laat deze blonde, warme roux even doorkoken om een bloemsmaak te vermijden. Blus de roux met de garnalenmelk. Zet de pan van het vuur, knijp de geweekte gelatinebladen uit en voeg ze toe. Roer de garnalen, de citroen en de gelatine goed onder de massa. Kruid met peper, zout en een mespunt geraspte nootmuskaat. Roer het mengsel van eidooiers en room rustig onder het geheel. Stort het mengsel uit op een dikte van ongeveer 2 cm in een geoliede schaal. Dek tot tegen het mengsel af met plasticfolie. Laat minstens 12 uur rusten in de koelkast. Bereidingswijze Maak de garnalenmelk: Pel de garnalen voor de vulling en h ...

Receptjes.be - Recepten - Soepen - Witloofsoep met Gerookte Zalm

http://www.receptjes.be/recept_witloofsoep_gerookte_zalm.html

... n - 2 dl visfumet (of water met bouillonblokjes) - 2 eetlepels graanmosterd - 4 eetlepels room - 4 plakjes gerookte zalm - platte peterselieBereidingswijze Snijd de sjalot en het witloof in reepjes en stoof ze aan in de vetstof. Blus met de xeresazijn en voeg de visfumet, mosterd en room toe. Laat goed opkoken tot de soep lichtjes gebonden is. Snijd de zalm in reepjes. Serveer de soep, overstr ...

Receptjes.be - Recepten - Soepen - Witloofsoep

http://www.receptjes.be/recept_witloofsoep.html

... witloofsoep Ingredienten Voor 4 Personen: - 2 liter water - 2 bouillonblokjes (runds) - peper en zout - 6 stronken witloof (fijngesneden) - het wit van 4 preistengels (fijngesneden) - 2 ajuinen - bakboterBereidingswijze Snij 1 ajuin fijn en snij de andere extra fijn. ...

Receptjes.be - Recepten - Soepen - Witloofsoep met Gember

http://www.receptjes.be/recept_witloofsoep_gember.html

... witloofsoep met Gember Ingredienten Voor 8 Personen: - 1 kg witloof - 2 aardappelen - een stuk gember van 5 cm - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 2 liter kippenbouillon ( of water met bouillonblokjes) - 1 dl room - 1/2 rode paprikaBereidingswijze Spoel het witloof en ...

Recept voor Omelet, gemengd met garnalen, groenten en visbouillon | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/een-forse-omelet-gemengd-met-garnalen-groenten-en-visbouillon/

... Menugang: Hoofdgerecht Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 150 g fijngesneden groenten, geblancheerd (broccoli, babycorn, tomaat…) Toevoegen 12 hoeve-eieren Toevoegen ...