Resultaten voor peter goosens rundstong in madeirasaus
Rundstong in Madeirasaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rundstong-in-madeirasaus-0
... en zout. Giet de gezeefde saus erbij en breng alles opnieuw aan de kook. Werk het geheel af met een glaasje madeira en wat verse peterselie en laat pruttelen tot de gewenste sausdikte. Dien de rundstong op in plakken van een 0,5 cm dik en overgiet met de saus. Serveer met aardappelpuree. Ingrediënten voor de rundstong 1 rundstong 5 l water 1 kg soepgroenten (prei, selder, wortel, ui en kruidentuiltje) peper en zout voor de madeirasaus 1 dikke wortel, in brunoise 1 ui 2 tomaten 70 gr tomatenpuree 2 el bloem bouillon van de versgekookte rundstong 250 gr verse champignons 1 glas madeirawijn 50 gr boter verse peterselie peper en zout ...
Rundstong in madeirasaus met duchesseaardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundstong-in-madeirasaus-met-duchesseaardappelen
... rundstong in madeirasaus met duchesseaardappelen - rundstong in madeirasaus is zo een van die klassiekers waar je niet op een doordeweekse dag aan begint. Neem er je tijd voor want dat zal de smaak alleen ten goede komen. En eens het gerecht op tafel staat, zal je alleen ...
Kalfstong in Madeirasaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-in-madeirasaus
... oeg er de tomatenpuree, de madeira en de champignons aan toe. De tong in schijfjes snijden. Serveer met de saus en overstrooi met peterselie. Ingrediënten 1 kalfs of -rundstong 250 gr champignons 2 dl madeira 1 wortel 1 ui 1 prei 2 selderstengels 1 teentje knoflook 2 el tomatenpuree 4 el gehakte peterselie ½ citroen ½ l bouillon 35 gr bakboter 35 gr bloem tijm laurier ...
Recept voor rundstong in madeirasaus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/rundstong-madeirasaus
... selder, tijm, laurier) 3 wortelen 2 ajuinen 3 teentjes look 2 eltomatenpuree 1 elbloem 4 takjes selder 6 tomaten 1 bouquet garni (peterselie, tijm, laurier) 250 gchampignons 10 clmadeirawijn boter - peper - zout ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tong-in-madeirasaus
... Tong in madeirasaus - madeirasaus dankt haar naam aan Madera, de typsiche wijn uit Portugal die in dit gerecht gebruikt wordt. Deze wijn is de basis van een lekkere saus en dus ook van de klassieker, tong in madeirasaus. - Laat de tong in gezouten water wit trekken ...
Peter Lehmann Barossa Chardonnay 2005 | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/peter-lehmann-barossa-chardonnay-2005/
... peter Lehmann Barossa Chardonnay 2005 Bij het horen van het woord oester springen de klassieke wijnliefhebbers meteen in de houding. ‘Chablis,’ roept de een. ‘Droge riesling,’ vindt de ander. Punt is alleen dat in de hoofdgerecht van het Volkskrant W ...
Rundertong in Madeirasaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundertong-in-madeirasaus
... Rundertong in madeirasaus - Maak een bouillon met koud water. Snijd alle groenten in grove stukken en voeg ze samen met de tong toe aan het koude water. Voeg er vervolgens ook peper en zout aan toe en een ½ eetlepel PH Runderbouillon. Laat dit één keer opkoken en ...
Gebakken duif met erwtencrème, gebakken sla, krieltjes en Madeirasaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-duif-met-erwtencreme-gebakken-sla-krieltjes-en-madeirasaus
... Gebakken duif met erwtencrème, gebakken sla, krieltjes en madeirasaus - Voor Filip Peeters is een duifje altijd goed. Sofie legt uit hoe je dit perfect bakt. Ze maakt het extra feestelijk met erwtenpuree, gebakken sla en krieltjes. Bovendien geeft ze je het recept ...
Uit de keuken van Levine: juli 2010
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010_07_01_archive.html
... Woensdag = bakdag (3) Vandaag heb ik me weer eens gewaagd aan het bakken van zuurdesembrood. Ik heb er zelfs 3 verschillende gemaakt (en dan van ieder 2). De desem heb ik gemaakt volgens de beproefde werkwijze van peter Reinhart: The Pineapple juice Solution.Pain au ...
Jeroen Meus - Kippendijen in madeirasaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippendijen-in-madeirasaus
... snijd ze in vier, verwijder de zaadlijsten en snijd de partjes in blokjes.Voeg de tomatenblokjes en de fijngesneden dragon en krulpeterselie toe aan de saus en breng de saus op smaak met peper, zout, enkele druppels tabasco en een scheutje Madeira.Verwarm de friteuse voor op 170°C. Bak de kroketten of aardappelbolletjes in het hete frituurvet.Kuis en was de waterkers en laat hem even uitlekken.Schep wat van de kip met saus op een bord, leg er wat gebakken aardappelbolletjes of kroketten bij en werk af met wat waterkers. ...