Resultaten voor pesto peterselie
Broodje met pesto en cantharellen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodje-uit-de-oven-met-pesto-en-cantharellen
... Broodje uit de oven met pesto en cantharellen - Broodje uit de oven met pesto en cantharellen - Mix de ingrediënten voor de pesto in een blender of stamp ze fijn in de vijzel.Halveer de broodjes en besmeer ze met een laagje pesto.Schik er enkele plakjes geitenkaas ...
https://koken.vtm.be/recept/pesto-van-kervel
... egen en zachtroeren. Afwerken met enkele druppels citroensap en olijfolie (hoeveelheid naar wens, tot je een dikte krijgt van een pesto). We serveren de pesto op een Crostini : Snij stokbrood in schuine plakjes, smeer deze in met olijfolie, bestrooi het brood met grof zeezout en bak deze sneetjes op 200°C in de oven : een 3-tal minuutjes. Ingrediënten 100 gr pijnboompitten 1 bos kervel ½ bosje peterselie olijfolie 100 gr harde kaas (Parmeza ...
Kerstomaatjes met pesto | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kerstomaatjes-met-pesto
... Kerstomaatjes met pesto - Snij het kontje en het hoedje van de tomaatjes. Haal de pitjes eruit met een pomme parisienne lepeltje. Vul het tomaatje met de pesto en sluit met het hoedje. Variatie: gebruik verschillende kleuren kerstomaatjes en vul met garnaalsalade, zalmsla, ...
Recept voor kabeljauw met pesto en tomaat | njam!
http://www.njam.tv/recepten/kabeljauw-met-pesto-en-tomaat
... Bereiden: Meng de boter met de pesto. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en bestrooi met peper en zout. Bestrijk de vis met tweederde van de pesto boter. Leg de plakjes tomaat bovenop de kabeljauw. Verdeel de rest van de boter over de tomaat. Giet de wijn om de vis ...
Konijn met peterseliepesto | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/konijn-met-peterseliepesto
... Konijn met peterseliepesto - Konijnfilets lenen zich perfect tot het bereiden van een verrassende barbecuebereiding, zeker als je ze vooraf marineert in deze heerlijke huisgemaakte pesto met peterselie en munt. Snijd het bintje een halve centimeter dik en kruid met ...
Bloemkoolsoepje met curry pesto | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolsoepje-met-curry-pesto
... Bloemkoolsoepje met curry pesto - Haal wat bloempjes van de bloemkool (12). Haal ook de bloempjes van de mini kooltjes. Snijd de rest van de witte bloemkool fijn en stoof in wat boter. Bevochtig met water en voeg er de PH groentebouillon bij. Laat 30’ sudderen tot ...
Jeroen Meus - Pesto - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pesto
... elde look en een flinke portie verse basilicum. Schenk er ten slotte de olijfolie bij en mix alles op volle toeren tot een gladde pesto. 1. Voeg nu het sap van de citroen toe en kruid de pesto met een snuifje zout en wat peper van de molen. Proef de saus en kruid ze naar smaak bij. 2. pesto is een klassieke smaakmaker in de Italiaanse keuken. Jeroen gebruikt pesto als basis in zijn recept poon met pestopuree en kerstomaten. Heb je zin in een originele hap voor onderweg? Probeer dan zek ...
Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/toverstafjes-van-pesto-en-bladerdeeg-voor-kinderen
... Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen - Je kan allerlei vormpjes gebruiken voor dit gerechtje. Ook qua smaak kan je vrijuit experimenteren. Kinderen vinden het geweldig dat ze kunnen toveren met een hapje! En het tovert de honger ook weg. Tip: pesto maken ...
https://koken.vtm.be/recept/toast-met-pesto
... Toast met pesto - Rooster voor de pesto pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de basilicum van de plant, was het en droog het goed. Doe de basilicum, pijnboompitten, pecorino, Parmezaanse kaas, knoflooktenen en olijfolie in een maatbeker. Maak alles fijn met ...
Traditionele pesto - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/pesto/traditionele-pesto
... Traditionele pesto 1 portie 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 10 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischItaliaans Ingrediënten 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 bosje basilicum 50 g Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook 2-3 eetlepels olijfolie ...