Resultaten voor paté inmaken

Jeroen Meus - Paté van konijn met pruimen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pate-van-konijn-met-pruimen

... paté van konijn met pruimen - Een ouderwetse paté maken is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt. Het vraagt alleen wat tijd. Blijf in het seizoen en maak een paté van konijnenvlees met gedroogde pruimen. - Begin met de marinade. Verwarm de ...

Paté | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pate

... t alles in een terrine. Leg bovenaan nog een teentje look, wat peperbolletjes, jeneverbessen, laurier, rozemarijn en tijm. Bak de paté au bain marie in de oven gedurende 45 minuten à 1 uur op 160 graden. Laat de paté een nacht afkoelen. Ingrediënten 500 gr varkenslever 500 gr varkensvlees 500 gr keelsteke (vet van nek varken) 2 eieren 250 ml bouillon kruiden (naar smaak: tijm, laurier, salie, laurier, peper, zout, jeneverbessen, peperbollen) ...

Zelf gepelde tomaten inmaken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zelf-gepelde-tomaten-inmaken

... Zelf gepelde tomaten inmaken - Was de tomaten en ontkroon ze. Breng een grote pot met water aan de kook. Dompel elke tomaat een halve minuut onder in het kokende water en laat ze daarna onder koud water schrikken zodat je ze gemakkelijk kan ontvellen. Steriliseer de ...

Recept voor paté van jonge haring met basilicum | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pate-van-jonge-haring-met-basilicum

... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Vet de patévorm in met olijfolie en leg 4 filets op de bodem, velkant onderaan. Kook de aardappelen in hun geheel bijna gaar in gezouten water, snijd in 2 en pel de aardappelen. Bak het spek samen met de uien lichtjes bruin ...

Snel groenten inmaken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/snel-groenten-inmaken

... Snel groenten inmaken - Ga voor 1 soort groente of mix verschillende groenten zoals courgette, radijsjes, wortel, bloemkool of komkommer. Opeten kan al na 1 dag zoetzuur opleggen. Maar hoe langer je wacht, hoe lekkerder het resultaat. - Was de bokalen zeer grondig met ...

Jeroen Meus - Huisbereide wildpaté met chutney van appel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/huisbereide-wildpate-met-chutney-van-appel

... Huisbereide wildpaté met chutney van appel - Zelfgemaakte paté is gemakkelijker te bereiden dan je denkt en geeft ontzettend veel voldoening. - 0. Pel de uien en snijd ze grof. Schil de wortel en spoel de selder. Snijd ze in grote stukken. Kneus de knoflook. 1. Doe ...

Boerenpaté | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/boerenpate

... Boerenpaté - Laat al het vlees, de lever en het vet malen door de slager. Doe het in een mengkom en voeg PH pepermix en zout toe. Voeg 1 ei toe en een scheutje cognac. Voeg de rundsbouillon toe. De bouillon wordt door het vlees gefilterd. (zie aflevering ‘klaren ...

Jeroen Meus - Everzwijnpaté met toast en sjalottenconfituur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/everzwijnpate-met-toast-en-sjalottenconfituur

... Everzwijnpaté met toast en sjalottenconfituur - Het kerstmenu van Jeroen begint met een aperitiefhapje van everzwijnpaté en sjalottenconfituur. - 0. Vlees van wild is van nature magerder. Om een lekkere paté te maken is het belangrijk om voldoende vet toe te voegen. ...

Terrine van hert | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-hert

... n zet de terrine erin. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 140°C en bak gedurende 60 a 75 min. Prik met een naald in de paté om te kijken of hij warm is vanbinnen. Laat de terrine afkoelen en opstijven in de koelkast gedurende 2 à 3 dagen. Ingrediënten rozemarijn laurier wildbouillon salie peper 2 el whiskey 2 eieren 300 gr gemalen keelsteke 300 gr gemalen varkenslever 600 gr gemalen hertenvlees zout vetbanden voor paté (bande de lard) 1 el PH Wildbouillon ...

Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fazantenpate-met-pistachenootjes-en-glutenvrije-sinterklaasmuffins

... Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins - Zin om eens zelf paté te maken? Eigenlijk is het helemaal niet moeilijk. Vraag alleen bij je slager om hulp voor het juiste vlees. Bij een goeie slager kun je dit zeker allemaal bestellen. Tip: ...