Resultaten voor pastaschelpen gevuld met kaas en mortadella

Jeroen Meus - Pastaschelpen gevuld met kaas en mortadella - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pastaschelpen-gevuld-met-kaas-en-mortadella

... pastaschelpen gevuld met kaas en mortadella - Deze gevulde pastaschelpen zien er bijzonder uit, maar eigenlijk is het een eenvoudig gerecht. De tomatensaus heeft wat pit door de chilipepers. De vulling van de schelpen is lekker smeuïg door de mortadella en de kaas. - De pasta ...

Pastaschelpen gevuld met gorgonzola en walnotenkruim

http://carolinebrouwer.blogspot.com/2014/05/pastaschelpen-gevuld-met-gorgonzola-en.html

... - 2 el olijfolie- 2 tenen knoflook, in plakjes- 3 el fijngesneden verse oreganoblaadjes- 1 blik tomatenblokjes à 400 g- 25 grote pastaschelpen- 200 g gorgonzola dolce, korst verwijderd, in stukjes- 50 g walnoten, fijngehakt- 2 el fijngesneden platte peterselie- zout en peper- extra vergine olijfolie- rucola voor garnering Bereiden: 1. V ...

Uit de keuken van Levine: september 2012

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012_09_01_archive.html

... t valt reuze mee. Je kunt de schelpen vullen met behulp van een lepel of met een spuitzak. Ik heb er de Decomax voor gebruikt. De pastaschelpen moeten voordat ze gevuld worden eerst gekookt worden. Tip: kook er een paar extra, er gaan er altijd wel een paar stuk. Uit luiheid -ja, ik zal het maar eerlijk bekennen- heb ik voor de saus een kant-en-klaar fles sugocasa gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook zelf een marinara saus maken. Deze saus is simpel te maken en als ik deze schotel weer ga maken ga ik dat ook zeker doen. Op internet zijn er talloze recepten te vinden voor deze simpele tomatensaus. Klik maar eens hier of hier en o deze lijkt me ook lekker. Onderstaand recept is mijn versie van deze lekkere ovenschotel. Het originele recept kun je vinden op Kitchen Confidante. Gevulde pastaschelpen Recept printen24 grote pastaschelpen 300 gram verse spinazie, gewassen 150 gram gerookt spek, fijn gesneden 425 gram ri ...

Pastaschelpen met kalkoen

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/84/pastaschelpen-met-kalkoen

... rte versie - Snipper de sjalot fijn. Snij de kalkoenfilet in blokjes. Snij de paprika's in mini-blokjes. Kook 500 g grote pastaschelpen beetgaar. Stoof de gensipperde sjalot glazig in boter. Doe er de kalkoenblokjes bij en bak ze goudbruin. Voeg er de paprikablokjes aan toe. Blus na 3 minuten met een scheutje witte martini (of Noilly Prat). Breng ...

Lasagne met spinazie en mortadella - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/lasagne/lasagne-spinazie-mortadella

... Lasagne met spinazie en mortadella 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 300 g lasagnevellen 40 g boter + extra om in te vetten 500 g spinazie, in grove stukken 100 g geraspte emmentaler ...

Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese

... Cannelloni bolognèse - Maak de tomatensaus door selder, wortel en sjalot fijn te snijden. Fruit de groenten in een pan met olijfolie. Voeg de tomaten en het water toe. Kruid naar smaak. 1,5 uur laten pruttelen. Mix de tomatensaus. Bak het gehakt lichtjes los in de bakboter. ...

Jeroen Meus - Ravioli carbonara met mortadella, pecorino en guanciale - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ravioli-carbonara-met-mortadella-pecorino-en-guanciale

... Ravioli carbonara met mortadella, pecorino en guanciale - Om het weekend met een feestje van start te laten gaan, maakt Jeroen vandaag een topravioli, gevuld met mortadella en pecorino. Afwerken doet hij met gebakken guanciale, ofwel Italiaans wangspek. Een hele mond vol, maar ...

Jeroen Meus - Gevulde pastaschelpen met zalm, prei en curry - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-pastaschelpen-met-zalm-prei-en-curry

... Gevulde pastaschelpen met zalm, prei en curry - Pasta is altijd een succes! Wat dacht je van deze heerlijke pastaschotel uit de oven? Jeroen vult grote pastaschelpen op met een zachte vulling van zalm en kruidenkaas. De schelpen komen op een bedje van gestoofde prei terecht ...

Jeroen Meus - Pastataart met mortadella en spinazie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pastataart-met-mortadella-en-spinazie

... Pastataart met mortadella en spinazie - Jeroen maakt een geweldige smaakbom in de vorm van een hartige taart op basis van pasta. De eieren, ricotta en Parmezaan houden het geheel bij elkaar. Je kunt de mortadella vervangen door gerookte zalm voor een heel andere smaak of weglaten ...

Reuze pastaschelpen met sardines en tomaat - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/pastaschelpen-sardines-tomaat/

... Reuze pastaschelpen met sardines en tomaat Deze mediterraanse pasta zit bomvol smaak en maak je in een handomdraai klaar. Omdat ik graag eens een andere vorm pasta wilde, heb ik deze keer voor extra grote schelpen gekozen. Deze matchen goed bij de sardines! Tuurlijk kun je ...