Resultaten voor pasta met scampi in tomatenroomsaus aldi recepten folder deze week

Scampi in tomatenroomsaus met pasta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/scampi-in-tomatenroomsaus-met-pasta

... scampi in tomatenroomsaus met pasta - Pel scampi tot je ca 500 gr hebt (indien je ze niet gepeld hebt gekocht) en verwijder het darmkanaal. Snij de ui fijn en pel een lookteentje. Smelt boter en bak de scampi's in een pan of wok. Kruid met zout en peper. Haal ze uit ...

Tagliatelle met scampi en tomatenroomsaus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tagliatelle-met-scampi-en-tomatenroomsaus

... ruit. Het darmkanaal is het zwarte lijntje boven- en onderaan de scampi. Het heeft een korrelige smaak en is niet lekker. Kook de pasta ‘al dente’. Kijk goed naar de verpakking en laat de pasta dan zeker 2 minuten minder lang koken, want straks moet hij nog koken in de saus en anders wordt hij te gaar en papperig en dat is niet lekker. Laat de ...

ALDI België - Capellini Scampi mit rotem Pesto

http://nl.aldi.be/aldi_capellini_scampi_mit_rotem_pesto_598.html

... . Snipper de ui en de look fijn. Verhit de olie in een grote pan. Fruit de ui, voeg de look toe en bak daarin de scampi's. Doe de pasta in de pan, schep er de pesto over en voeg de tomatenblokjes met basilicum toe. Laat nog even meebakken. Serveer warm en decoreer met enkele verse blaadjes basilicum en een klein roosje gemaakt van de ham. Rasp de Parmezaanse kaas met een dunschiller en werk de pasta daarmee af. Bak de focaccia in de oven en serveer bij de pasta. ...

ALDI België - Tagliatelle met scampi's

http://nl.aldi.be/aldi_tagliatelle_met_scampis_577.html

... 80 g tapitas 125 g mozzarella olijfolie EL CULTIVADOR® basilicum peper & zout cayennepeper PICANTO® Bereidingswijze Kook de pasta beetgaar in een ruime kookpot met gezouten water. Giet af en spoel met stromend water. Besprenkel met olijfolie en houd warm. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes en meng ze onder de tagliatelle. Verhit de champignons in wat olijfolie. Snij de tapit ...

Pasta met scampi's en rode pesto

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s-en-rode-pesto

... scampi's, verwijder het darmkanaal en snij ze in een vlindertje. (middendoor van de brede bovenkant tot halfweg de scampi)Kook de pasta beetgaar in gezouten water.Bak intussen de scampi's in een klontje boter rosé. Ze mogen net niet meer glazig zijn, dus zet het vuur op tijd uit. Kruid ze met z+p.Bak een handje pijnboompitten kort in een droge pan. Opgepast, want dat gaat snel!Giet de pasta af maar bewaar een scheutje kookvocht. Een scheutje als ml.Doe in de pot van de pasta 1 potje verse tomatentapenade of rode pesto en 50 ml room. Warm even op ...

Pasta met scampi's

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s

... e rug en verwijder het darmkanaal.) Wij snijden ze graag half in zodat ze op een vlinder lijken. Dat oogt mooi op je bord.Kook de pasta net beetgaar in gezouten water met een 0.5 blokje bouillon.Snij de sjalot en 2 t look zeer fijn en stoof dit in 2 el olie.Voeg een extra el olijfolie toe en bak de scampi aan. Doe dit slechts 2 à 3 minuten zodat de scmapi's net niet meer glazig zijn. Draai ze dus na 1 minuut al even om.Voeg tijdens het bakken z+p toe en kruid volgens goesting. (Wij kruiden met Italiaanse kruiden.)Gi ...

Scampi met Breydelspek en tomatensalsa | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-met-breydelspek-en-tomatensalsa

... en gehakte koriander. Grill de scampi's op een barbecue of in een grillpan. Serveer met de salsa en eventueel een beetje rijst of pasta. Ingrediënten 20 dunne sneetjes breydelspek 20 scampi's 4 tomaten 4 smaakstix citrus-rosemary (te verkrijgen bij Aveve), of roze ...

TAGLIATELLE MET SCAMPI'S IN SAFFRAANSAUS - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/tagliatelle-met-scampis-in-saffraansaus/

... TAGLIATELLE MET SCAMPI’S IN SAFFRAANSAUS Ingrediënten: (per persoon)– 100g pasta (tagliatelle)– 1 dl light room– paar draadjes saffraan– 25g parmezaan– 1 lookteentje– 80g honingtomaatjes– 1 sjalotje– 5 scampi’s– 1/2 blokje groentenbouillon– ...

Scampi in roze roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus

... tenbouillon bij en een koffielepeltje tomatenpuree. Giet de room erbij en laat alles opkoken. Werk af met peterselie. Serveer met pasta of rijst. Ingrediënten 1 th lepel tomatenpuree 1 dl kreeftenbouillon 2 dl witte wijn 24 dikke scampi een klontje boter 1 dl room peterseli ...

Pasta met tomatenpesto en scampi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/pasta-met-tomatenpesto-en-scampi

... tuur te dik of slap is. Neem een grote kookpot, vul met water, een snuif zout en een scheut olijfolie. Breng aan de kook. Kook de pasta al dente volgens de verpakking en giet af. Was de spinazie, zwier droog.  Ontdarm de scampi. Kruid met peper en zout. Verhit olijfolie in een pan en bak de scampi kort. Reken 1 minuut langs elke kant. Doe de helft van de look erbij. Meng en haal de scampi uit de pan. Doe terug wat olijfolie in de pan. Voeg de spinazie toe. Bak op. Voeg mascarpone toe. Kruid met peper en zout.  Voeg een paar lepels pesto toe aan de spinazie en mascarpone. Meng er tenslotte de pasta onder. Proef en kruid af. Eventueel voeg je een beetje wa ...