Resultaten voor pasta asperges zeekraal
Sas Kookt!: Aspergesoep met zeekraal en garnalen
http://saskookt.blogspot.be/2012/04/aspergesoep-met-zeekraal-en-garnalen.html
... Aspergesoep met zeekraal en garnalen Heerlijk soepje dat ik dit weekend uit mijn mouw geschud heb, al zeg ik het zelf. Dit heb je ervoor nodig: 500 g witte asperges 1 l visbouillon (van 1 blokje) 1 el boter 100 g grijze garnalen 50 g zeekraal 10 cl room peper en zout ...
Recept voor zeekraal met gerookte zalmhaas | njam!
http://www.njam.tv/recepten/zeekraal-met-gerookte-zalmhaas
... Bereiden: Spoel de zeekraal, verwijder de harde gedeelten. Snijd de zalmhaas in 4 blokjes. Wok de zeekraal kort in olijfolie. Kruid met zwarte peper. Warm de blokjes zalm kort op in de oven. Leg de zeekraal op een schaaltje of lepel. Leg de zalm erop en garneer met ...
Udon noedels met zeekraal en kastanjechampigons | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/udon-noedels-met-zeekraal-en-kastanjechampigons
... Udon noedels met zeekraal en kastanjechampigons - Kook de udon noedels volgens de aanwijzingen op het pak in gezouten water. Snij de champignons in plakjes en was de zeekraal. Doe de olie in een anti-aanbakpan en bak er de zeekraal en champignons in. Doe er de teriyaki ...
Jeroen Meus - Spaghetti carbonara met asperges - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-carbonara-met-asperges
... lijk zijn de mogelijkheden eindeloos.Misschien zijn dit dan asperges ‘à l’Italienne’, want Jeroen mengt ze met pasta, verse eieren, kaas , fijne ham én een portie zilte zeekraal. De inspiratie haalde hij bij de pastaklassieker ‘spaghetti alla carbonara’. - 0. Vul een ruime kookpot met water en breng het aan de kook. Strooi een flinke snuif zout in het water. Denk eraan, pasta moet kunnen zwemmen! 1. Breek de Parmezaanse kaas in stukjes en doe ze ...
Rauwe zeebaars met asperges | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rauwe-zeebaars-met-asperges
... Rauwe zeebaars met asperges - Sjalot in fijne ringen snijden en laten marineren in : 50 ml water vermengen met suiker en rijstazijn en aan de kook brengen, laten afkoelen. Leg hierin de sjalotringen en laat een uurtje trekken. De rijst koken in de helft water, de helft ...
Linguine met zalm en asperges - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/linguine/linguine-zalm-asperges
... scarpone 1 eetlepel mierikswortel, geraspt 400 g gerookte zalm, in reepjes 1 bosje waterkers, alleen de blaadjes Bereiden Kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Kook de asperges de laatste 3 minuten mee.Kook ondertussen de wijn met het sjalotje in tot een stroperig geheel.Voeg de room en mascarpone toe met de mierikswortel en wat peper en zout.Giet de pasta en asperges af en meng het roommengsel erdoorheen.Leg de zalm en waterkers op de pasta en serveer direct. Het recept 'Linguine met zalm en asperges' is afkomstig uit ...
Jeroen Meus - Pasta met asperges - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-asperges
... erges is opnieuw aangebroken! Jeroen gaat meteen aan de slag met de eerste lading van ‘het witte goud’. Hij maakt een pastagerecht klaar geïnspireerd op de klassieke asperges à la flamande. - Breng een kookpot met gezouten water aan de kook. Zet ook een andere kookpot met water en az ...
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/aspergesouffle-met-hollandse-garnalen
... Aspergesoufflé met Hollandse garnalen - Schil de asperges, verwijder de harde onderkanten en snijd de aspergepunten op 4 cm af. Snijd de rest in stukjes van 1 cm. Kook de aspergepunten in een pan met ruim water in 5 minuten beetgaar. Laat ze in een zeef uitlekken. ...
Recept voor Zalmtartaar met zeekraal | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/zalmtartaar-met-zeekraal/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 eetlepels Solo Delifine Toevoegen 100 g zeekraal Toevoegen 300 g ontvelde zalmfilet Toevoegen ...
Kalfslapje met asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfslapje-met-asperges
... s. Bak de kalfslapjes bruin aan in wat bakboter, voeg na 6 tot 8 minuten de tomaatjes, de balsamico en basilicum toe. Serveer met pasta. Ingrediënten 4 kalfslappen 20 dunne asperges bakboter 4 el balsamicoazij ...